15 Temmuz’un 3. yıl dönümünde tüm Türkiye’de çeşitli etkinlikler düzenlendi. Bir halkın, bir liderin, bir hükümetin direnişiyle kazanılan zaferin, kanla yazılan bir destanın coşkusu vardı her yerde. Darbe gecesi FETÖ’cülerin bombaladığı TBMM’nin de bu zaferin altında imzası vardı. İşte o TBMM’de özel bir oturum düzenlendi. Ancak darbe gecesi FETÖ’ye direnen TBMM’de darbenin başarısız olmasına üzülenler olduğunu gördük!

Mecliste tüm parti gurupları adına grup başkan vekilleri birer konuşma yaptı. CHP gurubu ve Genel Başkanı Kılıçdaroğlu adına kürsüye davet edilen sözcü, pimi çekilmiş FETÖ’cüler gibi darbeyi önleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti’ye saldırdı.

CHP’nin 15 Temmuz direnişini karalama, itibarsızlaştırma çabaları bu anlamlı günde de devam etti. FETÖ darbesini yerle bir eden Cumhurbaşkanı Erdoğan’a besledikleri kin ve nefretin ateşi hala sönmemiş…

FETÖ’yü savunma görevini CHP’ye kim verdi?

CHP sözcüsünden FETÖ’ye çaktırmadan nasıl tam destek verilir, darbe nasıl meşrulaştırılır, darbeciler nasıl masumlaştırılır yeniden dinledik. FETÖ’yle mücadele edenlere karşı bir meydan okuma daha gördük. Anlaşılan CHP, hâlâ FETÖ darbesine direnen Türk milletine, darbeyi başarısız kılan Erdoğan’a ve darbecilere hesap soran devlete hayli öfkeli…

Darbe gecesi halkın direnişi hakkında tek bir kelime etmeyen Özkoç, FETÖ’nün kullandığı alçak kelimeler ve zehirli dille millet iradesine saldırdı. FETÖ’nün kısılan sesi Özkoç’un dilinde hayat buldu. FETÖ’nün ekmeğine yağ sürmek için çırpınan sözcü bir şeyi açıkça ortaya koymuştur. Partisi ve genel başkanı Türkiye’nin varlığının, bağımsızlığının, özgürlüğünün en büyük tehdit merkezi haline gelmiştir.

Özkoç’un konuşmasının içeriği ve kullandığı kirli, saldırgan dil; 15 Temmuz gecesi Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı öldürmeye giden FETÖ hainlerinden farklı değildir. CHP, FETÖ ile amansız mücadele eden Erdoğan’a neden insafsızca saldırıyor? FETÖ ile mücadeleden CHP neden rahatsız olmaktadır?

CHP milli güvenlik sorunu haline gelmiştir

Özkoç’un konuşmasının nerede ve kimler tarafından hazırlandığını çok merak ediyorum. Konuşma metni Pensilvanya’da, FETÖ elebaşları tarafından mı hazırlanmıştır? Özkoç’un konuşması CHP genel merkezinde, CHP’li yöneticiler tarafından hazırlanmış ve Kılıçdaroğlu’nun onayından geçtikten sonra mecliste okunmuşsa bu daha büyük bir faciadır. Bu demektir ki FETÖ, CHP’nin kılcal damarlarına sızmıştır…

Darbeye direnmeyen CHP, FETÖ’ye hesap sorulmasına direnmeye devam ediyor. Darbecilerden kaçan CHP, FETÖ ile mücadele edenlere saldırmaya devam ediyor. CHP, 15 Temmuz’un 3. yıl dönümünde, utanmadan “adalet” kalkanının arkasına saklanarak darbecilere özgürlük istiyor!

15 Temmuz’un yıl dönümünde darbeyi masumlaştırma, darbecileri cici çocuklar, hapisteki FETÖ’cüleri mağdur diye yutturmaya çalışan bir CHP ile karşı karşıyayız. 251 şehidin, 2700 gazinin hatırasına saygı göstermeden FETÖ sözcülüğüne soyunan CHP, bu utancıyla yok olup gidecektir. Ama 15 Temmuz direnişinin kahraman şehitleri ilelebet yaşayacaktır. Ruhları şad, mekânları cennet olsun!