1975 ile 1985 yılları arasında 10 yıl boyunca 21 ülkede Türkiye aleyhinde eylemler gerçekleştirdiler. 42 diplomatımızı şehit ettiler. Adeta gün geçmiyordu ki, ASALA isimli Ermeni terör örgütü, Batılı efendilerinin desteğiyle, Türkiye’nin, dünyanın herhangi bir yerindeki varlığına, insanına saldırmasın. Fakat, tükendiler, bittiler ve ülkemizdeki diğer solcu ve bölücü teröristlerin arasında eriyip yok oldular.

PKK ise tam 40 yıldır ülkemize karşı savaş açmış durumda. Binlerce saldırıda on binlerce insanımızı katletti. Tıpkı ASALA gibi Batılı efendilerinin desteğiyle, hala varlığımıza karşı savaş veriyor. Yok olacak, bitecek. Bunda şüphe yok.

Bugün cezaevlerinde, 11 bin civarında PKK’lı hükümlü bulunuyor. Birkaç bin de diğer sol terörist örgütlerden. Bu vahşi yapılar her türlü suçu işlediler bugüne kadar. Adam kaçırma, tecavüz, katliam, uyuşturucu vs. Fakat, hiç birisi ülkenin Emniyet, Ordu ve Yargı’sına nüfuz edip, bu milletin kendilerine verdiği imkanı suistimal ederek suç işlemedi. Ne Meclisi bombalayacak uçaklara sahip olabildiler, ne de bu ülkenin evlatlarını ezecek tanklara…

15 Temmuz’dan bu yana FETÖ’cüler hakkında 289 dava açılmış, bu davaların 220’si karara bağlanmış. Yaklaşık 40 bin Fetullahçı terörist, hükümlü olarak cezaevlerinde bulunuyor. Bunları büyük çoğunluğunu, o gün namlularını bize doğrultan asker ve polisler oluşturuyor. Önemli bir kısmını ise yargıda, darbe ateşine odun taşıyan hakim ve savcılar.

Şimdi bazıları utanmadan, arlanmadan “FETÖ yargılamaları toplumsal infial oluşturuyor. Ülkede her beş kişiden birisinin irtibatlı olduğu bir cemaate topyekün terörist muamelesi yapılamaz” diye söyleniyor. Liberali, CHP’lisi, İslamcılığı kirli emellerine maske yapanları, bölücüleri bu adi söylemi dillendiriyor.

Bunlar ya sayı saymayı bilmiyor. Ya da aklımızla dalga geçiyorlar. İhraç edilen kamu personeliyle, tutuklu ve hükümlüleriyle haklarında işlem yapılan FETÖ’cülerin sayısı ülke nüfusumuzun yüzde 0,1’i bile değil.

Bugüne kadar gördüğümüz hiçbir terörist yapılanmaya benzemeyen, doğrudan devletin kurumlarını içeriden çökertmek ve bize diz çöktürtmek için örgütlenen, sinsi ve gözü dönmüş çok uluslu bir örgütü çökertmek için ne yapılmasını önerirdiniz?TSK 16 bin personelini darbeye karıştığı için ihraç etti. Bunların 150’si general düzeyinde. Siz hangi infialden bahsediyorsunuz. Bundan daha büyük infial mi olur?

 

Bu millet, bin yıldır bu topraklarda görmediği kadar büyük bir ihanetin yaralarını sarmaya çalışıyor. İslami görünümlü bir cemaatin mensuplarının, haşa “Allah adına en büyük cinayetleri” işlemiş olmasına rağmen, TSK hiç olmadığı kadar İslami değerlere sarılarak bu ihanet sarmalından kurtulamaya gayret ediyor. İki asırdır örselenen, ezilen bu cefakâr millet, askeriyle, polisiyle omuz omuza verip küllerinden yeniden doğuyor.

 

Birilerine merhametle yaklaşmayı, yaralarını sarmayı düşünüyorsanız, buna Fetullah’ın teröristlerinin, yandaşlarının ve ailelerinin değil; topyekûn 80 milyonluk milletin ihtiyacı var. Tab.i o ağzınızdan düşürmediğiniz adalet sakızına küçük de olsa biraz inancınız hala varsa.