Türkiye 17 yıldır siyasi ve ekonomik bir kuşatma altında.Batı’nın bu kuşatması “yerel işbirlikçiler” üzerinden sürüyor. Bu “yerelişbirlikçiler” kimi zaman terör örgütleri, kimi zaman siyasi partiler, kimizaman da siyasi aktörlerden oluşuyor. Hatta son dönemde görüldüğü gibi hepsibir arada bu kuşatmanın “yerel işbirlikçileri” olabiliyorlar…

AK Parti iktidarı 17 yıldır bu kuşatmayıkırmaya, Batı’nın ele geçirdiği varlıklarımızı geri almaya, Türkiye’yiemperyalizmin sömürüsünden kurtarmaya çalışıyor!

Diğer bazı parti ve liderlerin “emperyalizmin yerliişbirlikçileri” olma, “Batı’nın projelerine taşeron” olma dışında bir misyonuda bir çabası da yok maalesef. Kendilerine verilen görevi çok iyi yapıyorlar.Verilen rolü “çok başarılı” bir şekilde oynuyorlar.

Batı emperyalizmi “yerel işbirlikçiler”olmadan bir ülkeyi işgal edemez, kanını ememez, ekonomisini sömüremez. Tümbu “yerel işbirlikçilerin” ortak adı “Truva atıdır”.

EMPERYALİZMİN TEMSİLCİLERİYLE OTELDE BASILANPARTİLER

Yıllarca Türkiye’yi kontrol altında tutan IMF, AK Partiiktidarı döneminde ülkemize verdiği borç ödenerek kapı dışarı edilmiştir.Türkiye’nin IMF’ye borcu yoktur. Ancak ne hikmetse muhalefet partileri,Türkiye’nin IMF ile anlaşmak istediğini, borç para almaya çalıştığını iddiaedip duruyorlar.

Sonra ne mi oldu? Hükümeti “IMF ile anlaşıyor, görüşüyor,borç istiyor” diye eleştiren CHP ve İyi Parti’nin iki ekonomi kurmayı IMFheyeti ile otelde gizli toplantı yaparken basıldılar. Kılıçdaroğlu veAkşener’in onayıyla otele gittiklerini söylememe gerek yok…

Yıllardır Türkiye ile ilgili yaptığı tüm “ekonomiktahminler(?)” yanlış çıkan IMF’nin muhalefet ile ne görüştüğünü kamuoyu bilmekistiyor. Küresel emperyalizmin sadece ekonomik değil, aynı zamanda siyasi birayağı olan IMF ile ülkeyi yönetmeye talip hiçbir siyasi parti gizli görüşmeyapamaz. Kapalı kapılar arkasında görüşemez. Konuştuklarını saklayamaz.

Bu milletten sakladığınız şey nedir? Neler konuştuğunuzubu millete açıklamak zorundasınız. Bu ülkenin, bu milletin yanında isenizIMF heyetine söylediklerinizden korkacağınız bir şey olamaz. Ama yok başkaşeylere hizmet ediyorsanız o zaman konuştuklarınızı açıklamamakta haklısınız…

BU İŞBİRLİKÇİLER BATI’NIN TAHTA TRUVA ATLARIDIR

CHP ve Kılıçdaroğlu’nu temsil eden Faik Öztrak ile İyiParti ve Akşener’i temsil eden Durmuş Yılmaz, “ser verip sır vermeseler” deTürkiye IMF İcra Direktörü, Saklanan, meşruiyet dışı toplantı, ülkeye karşı farklıbir ajandanın göstergesi” diyerek her şeyi ortaya saçıverdi…

Yıllarca Türkiye’yi kontrol altında tutan Batı, Truvaatlarına ihtiyaç duymuyordu. Türkiye’nin kontrolünü kaybedince yeni Truvaatları bulması gerekti. Batı’nın Türkiye’de kaybettiği egemenlik, ekonomikve siyasi kontrolü yeniden sağlamak için işbirlikçi ihtiyaçları olduğu açık.

17 yıldır sürdürdükleri kuşatma Türkiye’yi elegeçirmelerine yetmedi. İçeri sokacakları Truva atlarına ihtiyaçları var. AKParti ve Erdoğan’a karşı ölümüne bir savaş veren FETÖ, PKK, CHP, HDP, İP, SPgibi terör örgütleri ve siyasi partiler içimizdeki birer “Truva atıdır.”

“Truva atı” olmak için can atan partilerin vebaşındaki kişilerin bu ülkeye verecekleri faydalı hiçbir şey yoktur. Batı’nınTürkiye’nin başına sardığı hiçbir belada, Kılıçdaroğlu, Akşener, CHP ve İP;ülkemizin ve milletimizin yanında durmamıştır.

Neden acaba?