Güya Tevrat olduğunu iddia ettikleri bir kitapta kendilerine, taptıkları tanrıları tarafından toprakların verildiğini zanneden ve bu zanla yaklaşık üç bin senedir dünyanın başını belaya sokan Siyonistler, Golan Tepeleri üzerinde İran’la bir anlaşmaya varmış görünüyorlar. Gerçekleşir mi, gerçekleşmez mi zamanla göreceğiz…

Rusya ve Amerika’nın birbirlerine sataşıyormuş numarası yaparak kurdukları tiyatroda açıktan itiraf ettikleri üç ittifakları vardır. Rusya ve ABD, Ermeni terör örgütlerinin, PKK’nın ve Siyonist terör örgütü İsrail’in ağdalı dostlarıdır. Bu üç terörist hakkında sırıta sırıta el sıkışırlar.

Bu danışıklı dövüşün aynısı İran ve İsrail arasında da süregelir ve oradan politika üretirler. Arada bir Hizbullah İsrail’e, “Vururum ha, bak vuracağım” diyerek İslam âleminde puan toplarken, İsrail de Batılı ülkelerdeki toplantılarda “Bunlar antisemitist hep bize saldırıyorlar” diye ağlayarak puan toplar. İran ve İsrail güya düşmandırlar ama söz konusu PKK oldu mu, Ermeniler oldu mu ve Siyonizm oldu mu, sırıtarak el sıkışırlar.

PKK, Moskova’da toplantılar düzenler, Putin’in adamlarıyla “Nazdrovya” diye kadehler kalkar, KCK’nın elebaşları telefonla konferansa katılır. Bu sırada Rusya’nın güya düşmanı ABD de PKK’ya zırhlı araçlar, silahlar, paralar, eğitimler vermeye devam eder ve bu çark bu şekilde döner gider…

İsrail İskân Bakanı Yoav Galant geçtiğimiz pazar günü sözde İsrail devletinin Bakanlar Kurulu’na 16 sayfalık bir belge sundu. Raporda, İran tehdidi vs. gibi herkesin alışık olduğu sıkıcı İsrail palavralarından sonra Golan Tepeleri’ni istediklerini söylüyorlar. Golan Tepeleri, Suriye içinde ve oralar İran’da.

Suriye’de sadece İran yok

tabii. Lazkiye Hmeymim Havalimanı’nda sabit mevcut birlik olarak en kalabalık Rus askeri birliği var. Halep’in doğusunda Neyrab Havalimanı’nda Rus askeri birliği var.

Ayrıca Rus Özel Kuvvetleri de burada barınıyor. Tartus şehir merkezinde Rus askeri üssü var. Hama askeri üssünde de Rus askeri yüksek sayıda sabit mevcutla var.

Trump’ın “Ben sana işgal etme demiyorum, yavaş yavaş işgal et diyorum” mealinde politikasından gazı alan Siyonizm “Ee artık sınırlarımızı, bize tanrıların hediye ettiği topraklara çekelim” dedi.

Yani Rusya, İran ve ABD, üç kadim fitne olarak insanlık tarihinin en kanlı ve en şımarık terör örgütü Siyonizm konusunda yine el sıkışmışlar. İşte bu duruma tam olarak uluslararası denge diyoruz ve bu denge zulmüne karşı Nizamı Âlem tarafındayız…

Bütün bu gelişmeyi tersinden yorumlayan münevverler olduğunu da hatırlatıp notu düşmüş olalım. “Golan çıkışı, İran’a nefes aldırmak için tezgah olabilir dikkatli olun” diye uyardılar. İran, “gördünüz mü, biz Suriye’de bu yüzden varız. Biz gidersek İsrail gelir” propagandası yapabilsin diye Siyonizm yemliyor olabilirmiş.