Anlıyorum seni zor durumdasın. ABD ‘ye Başkan olmuşsun ama hiç sevenin yok,çünkü sen bir eziksin! ‘’Zatenbizde sana başkan olamazsın demediydik ki…!’’Esasen durumun içler acısı, kendi ülkende değerin yok,Avrupa’da kıymetin yok ve İslam dünyası senden nefret ediyor. Üstelik birde bunlar yetmez gibi; Artistsin, Narsistsin,dikkat çekmek için kendince şirinlik yapan sarı saçlı iri kıyımbir Showmensin.! Gündemde kalmak adına yediğin haltların sayısını inan ki bizler artık unuttuk…Müttefikimiz(!) ABD’nin gönülden desteklediği;Gezinin çapulcularını, 17/25 Aralığı, El-Babdaki DAEŞ işbirliğini, 13.000 Km uzaklıktan gelerek Irakta 1.000.000 insanı katledip masum insanların petrollerine çöktüğünüzü,falan falanvarsayalım ki unuttuk..!

Lakin bizler artık çok iyi biliyoruz ki!

15 Temmuz hain darbe girişiminin arkasındaki sensin.!

FETÖ’nün sümüklüsünü, terörist başını koynun da besleyen sensin.!

PKK/ PYD/YPG ye binlerce tır ağır silahı veren sensin.!

Siyonist İsrail’i şımartıp Filistinli kardeşlerimizin üstüne salan sensin.!

Vatandaşlarına  sakın Türkiye’ye gitmeyin güvenli değil diyen sensin.!

Türk vatandaşlarına vize sınırlaması  getiren sensin.!

S-400 Siparişlerini bir türlü hazmedemeyen sensin.!

Erdoğan – Putin yakınlaşmasını kıskanan sensin.!

Türkiye’nin Suriye deki hakimiyetini bir türlü kabullenemeyen sensin.!

Türkiye’yi ekonomik olarak çökertmek için kredi kuruluşlarına talimat veren yine sensin.!

Evet sensin sen.!

Birde çıkmışsın utanıp sıkılmadan,evangelistlerin de gazına gelerek, PKK ve FETÖ ile aynı yatakta iş tutan,enselendikten sonrada 35 Yıl hapsi istenen ajan Brunson’un ev hapsinde tutuluyor olmasından dolayı rahatsız olup küstahça bizi tehdit ediyorsun..! Oldu mu şimdi bu yaptığınTrump efendi.!Sende çok iyi biliyorsun ki,Brunson sadece sıradan bir Papaz değil.!En azından bize, müttefikine(!) ticari ambargotehdidi yaptıracak kadar değil.!Bu papaz senin için olduğu kadar artık bilesin ki bizim içinde çok kıymetli..! İç kamuoyu baskısı ve derin ABDseni zor duruma bırakmış olabilir. Kabul et, bize diş geçirip diz çöktüremiyorsun..!Ama yinede bu tamamen senin zıvanadan çıkıp saçmalamanı gerektirmez değil mi?Hem Twitter ile de koskoca bir ülke yönetilmez ki be kovboy.!

Hani ağzınızı açınca her daim demokrasiden özgürlükten bahsedersiniz ya! Bu yaptığınız şey bilesiniz ki uluslararası hukukun hiçbir kuralı ile bağdaşmadığı gibi demokratik dünyada yeri yoktur.

Ez cümle demem o ki Türkiye o sizin bildiğiniz eski Türkiye değil…Türkiye egemen bağımsız bir ülkedir ve aynı zamanda da bir hukuk devletidir. Türk yargısı bağımsız ve tarafsızdır. Dolayısıyla kimse Türkiye ye talimat veremez ve parmak sallayamaz.!Danışmanlarına söyle; Johnson mektubunun altından çooook sular akıp geçti…Türkiye artık senin o ucuz ve beş para etmez tehditlerine pabuç bırakacak bir ülke değildir. Bizde bir söz vardır. ‘’Azdan az, çoktan çok gider.!’’diye bilmem anlatabildim mi? Sakın bir daha bizi üst perdeden tehdit etmeye kalkışma!Bu topraklarda bilesin ki yiğit bitmez,senin tehditlerin de bize sökmez. Çanakkale de süngü ile, 15 Temmuzda levye ile vatanını savunan bir milleti korkutamazsınız.!Biz Türk’üz, ya al bayrağın altında şereflice yaşarız, yada kara toprağa düşer kahramanca yatarız… Ha birde aklında olsun‘’Bizde büyük yada güçlü kazanmaz.! Allah kimin yanındaysa o kazanır…’’ (İbnü’lArabî)