Suriye coğrafyasının üçte birini ABD emperyalizmi adına işgal eden barbar PKK şu anda Suriye’nin enerji kaynaklarının da yarısını gasp etmiş durumda. Amerika’nın PKK aşkının bütün sebebi bu. “DAEŞ’e karşı savaş, mücadele”  diye ortalığa saçılan bütün yalanların altında doğrudan ABD askerini kullanmayan ABD’nin, PKK’lı militanları kullanma planı var. Hepsi bu;  PKK, ABD adına işgal ediyor; dağıtılan hapları, dolarları alıyor ve etrafa saldırıp yağmalıyor.

Hemen dibimizde ABD dolarlarıyla semirmiş,  bir yeni nesil PKK’yı daha doğmadan Amerikan bayrağına sarılı olarak boğmak için bütün Suriye PKK’dan temizlenecek.

Savaş sona erdiğinde hür ve milli bir Suriye kurulabilmesi için bütün Suriye, PKK’dan temizlenecek.

Amerika adına petrol nöbeti tutan barbarların, artık etkili olmadığını bütün dünyaya göstermek için bütün Suriye PKK’dan temizlenecek.

Fransızlar’ın KCK hareminden seçtiği kadın militanlarla yaptığı eski eski usul  “Çiçek koklayan kadın savaşçı” propagandalarının bir işe yaramadığını ve boşa para harcadıklarını göstermek için bütün Suriye, PKK’dan temizlenecek.

Tanıyan biri varsa CHP’nin ateşli çocuğu Öztürk Yılmaz’a “Mustafa Kemal de teröristlerle işbirliği yaptı mı, o da teröristlerin arkasına saklandı mı” diye sorsun. Enver Paşa, Mustafa Kemal ve Emir Şekib Trablusgarp ‘da Şeyh Ahmed Senusi’nin ordusuyla birlikte İtalyanlara karşı savaşmıştı. Türkiye yerli halkı yanına yanına alarak, yerli halkla birlikte hareket ederek savaş tarihinin en haklı ve en insani harekatını yürütüyor. Öztürk Yılmaz’ın “Türk Ordusu ÖSO’nun arkasına saklanıyor” dediği savaş taktiğiyle bütün emperyalistler köşeye sıkışmış durumda. ABD’nin tırnaklarının yediği bu taktiğe Öztürk Yılmaz ve ardından Genel Başkanı Kılıçdaroğlu kimim sözcülüğünü yapıyor? ABD’in kızdığı bir şeye niye bu kadar sinirlenmişler? Bunlar çok şüpheli hareketler. Ya ne dediklerini bilmiyorlar ve yine Fetullahçılar tarafından manipüle edilmişler ya da doğrudan oturup ABD’den talimat aldılar ve Zeytin Dalı harekatının en ince hesaplı taktiğini boşa çıkarmaya çalışıyorlar. İki durumda da Türkiye’ye ihanet içinde olurlar acilen bilmedikleri konularda susup konuşmamayı öğrenmeleri lazım. Öztürk Yılmaz’ın devlet, hayat ve tarih birikimi bu mevzuları kavramaya yetmiyor belli ki. Bilmemek cehalet değildir ama ısrar etmek cahilliktendir. AK Partiden yüz bulmadı diye “görürsünüz siz” deyip sürekli ateşli ateşli sataşma pozlarına dışarıdan bakınca ergenlere has bir öfke nöbeti gibi duruyor.