24 Haziran seçimlerine artık çok az bir süre kaldı. Nasipse 20 gün sonra ülkemizin kaderini, evlatlarımızın geleceğini tayin etmek için hep birlikte yine sandıklara gideceğiz. Bu süreçte muhtemelen birçok kirli şeye hep birlikte ya tanık olacak ya da şahitlik edeceğiz.

Örneğin;

Yerli ve Milli olanlarla, birde proje olanların amansız mücadelesine tanıklık edeceğiz.

Yerli ve Milli olanlarla, birde söyleyecek sözü olmayanların mitinglerde şaklabanlığına şahitlik edeceğiz.

Yerli ve Milli olanlarla, birde beş benzemezler ’in benzerliklerine tanıklık edeceğiz.

Yerli ve Milli olanlarla, birde küresel güçlere karşı masaya yumruğunu vuran güçlü Türkiye’ye haddini bildirmek için erketede bekleyip aynı kaba pisleyenlerin kardeşliğine şahitlik edeceğiz.

Yerli ve Milli olanlarla, birde bu ülkede dikili bir tek taşı olmayanların rekabetine tanıklık edeceğiz.

Yerli ve Milli olanlarla, birde 24 Haziran sonrası için tek bir projesi dahi olmayanların yarışına şahitlik edeceğiz.

Yerli ve Milli olanlarla, birde Eski Türkiye özlemi ile yanıp tutuşanların amansız çekişmesine tanıklık edeceğiz.

Yerli ve Milli olanlarla, birde ülkemizin son 16 Yıldaki ekonomik kazanımlarını görmezden gelip hala ithal Kemal Dervişleri bekleyenlere şahitlik edeceğiz.

Yerli ve Milli olanlarla, birde daha dün memur maaşlarını ödeyemeyip İMF’ye esir olanların, bugün bayram öncesi emeklilere verilen 2000 TL yi hor görmelerine tanıklık edeceğiz.

Yerli ve Milli olanlarla, birde Batıya köle olmak için aşerenlerin adeta gün saydıklarına şahitlik edeceğiz.

Yerli ve Milli olanlarla, birde kökten Erdoğan karşıtlarının vermiş olduğu ahlaksız savaşa şahitlik edeceğiz.

Yerli ve Milli olanlarla, birde dolar üzerinden ekonomimizi yıkmak için çırpınanların işbirliğine, onların namı hesabına nasıl çalıştıklarına tanıklık edeceğiz.

Yerli ve Milli olanlarla, birde seçim sonrası hayal ettikleri kaos ve istikrarsızlıkla ülkemizin bütün kazanımlarını yok etmek isteyen aymazlara şahitlik edeceğiz.

Yerli ve Milli olanlarla, birde 24 Haziran sonrası ülkemize diz çöktürmek pança pinçik etmek için iş tutanların ortaklığına tanıklık edeceğiz.

Yerli ve Milli olanlarla, birde son beş yıldır ülkemize dört bir taraftan fütursuzca saldıran soysuzlara tek bir kelime dahi laf etmeyenlerin ikiyüzlülüklerine şahitlik edeceğiz.

Yerli ve Milli olanlarla, birde hala kendini gizlemeyi başaran içimizdeki FETÖ’nün besmelesiz uşaklarının sandıklardaki hainliğine şahitlik edeceğiz.

Yerli ve Milli olanlarla, birde yurtdışından yüksek faizle borç para bulmak için şimdiden el etek öpmek için göz kırpanlara tanıklık edeceğiz.

Yerli ve Milli olanlarla, birde yeter ki Erdoğan gitsin de ülkede batsın, ekonomi batsın, bizde batalım diyen iliştirilmişlere, kansızlara şahitlik edeceğiz.

Yerli ve Milli olanlarla, birde gelecek adına hiçbir iddiası olmayan, vesayet altında yaşamaya alışmış olanların yüzsüzlüğüne tanıklık edeceğiz.

Yerli ve Milli olanlarla, birde kendinden olmayanları tehdit edenlerin, postal yalama sevdalılarının, darbe özlemi ile yanıp tutuşan hortumcuların, ağızlarının kenarlarından akan salyalara şahitlik edeceğiz.

Yerli ve Milli olanlarla, birde bu aziz millete her daim kıtlığı, açlığı, yoksulluğu reva görenlerin basiretsizliğine tanıklık edeceğiz.

Yerli ve Milli olanlarla, birde insanların inançları, tercihleri yüzünden ötekileştirildiği, fişlendiği, gasp edildiği hapishanelerde çürütüldüğü, o karanlık günlere dönmek için gün sayanlara şahitlik edeceğiz.

Yerli ve Milli olanların, yapmış oldukları şehir hastanelerini görmeyip, hastanelerde rehin bırakılanların ve ilaç almak için saatlerce sıra bekleyenlerin çilesini özleyenlerin saçmalığına tanıklık edeceğiz.

Yerli ve Milli olanların, bedava dağıttığı kitapları yok sayıp, kitap defter alamadığı için çocuğunu okutamayan anne babaların gözyaşlarını tekrar görmek isteyen mankurtların mücadelesine şahitlik edeceğiz.

Evet, kıymetli dostlar; Son beş yıl içerisinde uluslararası saldırılara maruz bırakıldığımız, birçok acılar ile şerbetlendiğimiz ve cenderenin içerisinde olduğumuz doğrudur. Lakin çok şükür ki artık bizlerde kendi gözlerimiz ile bakmayı öğrendik. Ve son 15 Yıl içerisinde hep birlikte çok büyük işler başardık. Dünyanın yeni bir kritik sürece girdiği bu dönemde, Türkiye karşıtlarının alayının üzerimize sökün ettiği, el altından her türlü fitne fecrin devreye sokulduğu bu ahir zamanda, Yerli ve Milli duruşumuzu yine bir kez daha Erdoğan’ın yanında yer alarak perçinlemek zorundayız. Vesayet bükücü Erdoğan’ı devirmek için yemin eden, eski Türkiye özlemi ile yanıp tutuşan ve Türkiye’yi durdurmak için çalışan bütün bu çapsızlara karşı, bizlerde zora talip olduğumuzu, vatan şemsiyesi altında doğru yerde durduğumuzu, 24 Haziran’da bir kez daha top yekûn göstermek zorundayız.