Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP lideri Bahçeli’nin “seçimler beka sorunudur” tespitine karşı zillet cephesinden itirazlar geliyor. Ancak itiraz edenler, “seçimlerin neden beka sorunu olmadığına dair dört başı mamur bir tek gerekçe” söyleyemiyorlar. İşi özünü anlatmak yerine işi sulandırmayı tercih ediyorlar…

CHP’nin mağlup Cumhurbaşkanı adayı Muharrem’in; “seçimler beka değil, zeka sorunu” tekerlemesi konuyu açıklamak için hiçbir anlam ifade etmiyor. “İmar planı yapmak, çöp toplamak, park yapmak ne zaman beka sorunu oldu?” diyenlerin derdi başka…

Akıl, para ve talimat aldıkları; sözcülüğünü yaptıkları FETÖ ve PKK gibi terör  örgütleri ile Muharrem de biliyor ki belediyeler sadece çöp toplayıp, park yapmıyor. Seçimi beka sorunu olarak gören AK Parti ve MHP belediyeleri de CHP ve HDP’nin kazandığı belediyeler de sadece çöp toplayan, park yapan yerler değil.

HDP’Lİ BELEDİYE BAŞKANLARI NELER YAPMADI Kİ!

Doğu ve Güneydoğu’da kazandıkları belediye başkanlıklarında HDP’nin çöp toplamadığını, park yapmadığını Muharrem gibi CHP de İP de gayet iyi biliyor.

HDP’nin kazandığı belediyelerde, devletin verdiği paraların hangi terör örgütüne hangi kanallarla gittiğini tüm dünya biliyor. Bir tek Muharrem ve CHP’nin haberi yok…

HDP’nin para aktardığı, CHP’nin masumlaştırmak ve legal göstermek için can attığı terör örgütlerinin Türkiye için nasıl bir beka sorunu olduğunu bilmemek gaflet, delalet ve hatta hıyanettir!..

HDP’li belediye başkanlarının PKK’dan nasıl talimat aldığını, belediyenin iş makinalarıyla Güney Doğu’daki illerin, ilçelerin sokaklarını kazıp her tarafı nasıl yakıp, yıktığını bilmiyorlar mı? Görmediler mi, duymadılar mı?

HDP’li belediye başkanlarının “özyönetim” adı altında Türkiye’nin bekasını nasıl tehdit ettiğini CHP duymadı mı? Devletin hazinesinden aldıkları paralarla Türkiye’nin bekasını nasıl tehdit ettiğini bir tek CHP ile İP mi bilmiyor?

CHP’NİN VARLIĞI BEKA SORUNUDUR!

CHP’nin lokomotifliğini yaptığı “emperyalist blokun” Türkiye için oluşturduğu tehdit “beka sorunudur.” Seçimi CHP, İP ve HDP’nin adayları kazandığında Türkiye gündeminin ne olacağını, Türkiye’yi nasıl bir meşruiyet tartışmasının beklediğini, sokakları bekleyen kaos ve kargaşanın ayak seslerini duymamak sağırlık, görmemek körlüğün çok ötesinde bir durumdur!

Seçimi beka sorunu olarak görmeyen CHP ve HDP gibi partiler zaten Türkiye’nin kuyusunu kazıyor. Biz ülke yönetimini ele geçirince Türkiye’nin, dini, milli ve manevi değerlerinin temellerine dinamit koyacağız diyecek halleri yok. AK Parti ve MHP’nin dikkat çektiği nokta da tam burasıdır!

Türkiye’nin zenginliğine, özgürlüğüne göz diken emperyalist ülkelerin Türkiye’nin bekası diye bir derdi olur mu? Türkiye’nin birlik ve beraberliğine, toprak bütünlüğüne göz diken terör örgütlerinin Türkiye’nin bekası konusunda bir endişeleri olur mu? Kendileri zaten Türkiye’nin bekasına tehdit için varlar!..

YENECEĞİZ DE YENECEĞİZ!

Emperyalizmin Türkiye distribütörlüğünü yapan siyasi partiler, emperyalist ülkelerin maşalığını yapan terör örgütleri koro halinde “Seçim beka sorunu değil, zeka sorunudur” şarkısını boşuna söylemiyorlar.

Türkiye’yi yakmak isteyen içerde ve dışarda o kadar çok yapı ve organizasyon var ki, bunu görmemek başlı başına bir sorundur. Türkiye’nin varlığını, birliğini, toprak bütünlüğünü, ezanını, bayrağını tehdit eden siyasi partiler ve terör örgütlerinin varlığını herkes biliyor. Demokrasi ve özgürlük kalkanının arkasına saklanarak; ülkemiz ve milletimizin bekasına kast etmek isteyen bu odakların milleti kandırma çabaları 31 Mart’ta yine hüsranla sonlanacaktır!

Emperyalist ülkeler ve terör örgütleri adına, onlara hizmet için siyaset yapanların seçimi beka sorunu olarak görmemesi gayet doğal bir durumdur.

Ankara ve İstanbul’da belediye başkanlığını CHP kazanırsa ilk işleri Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın meşruiyetini sorgulamak olacaktır. AK Parti iktidarını devirmek için terör ve darbe silahını elinden bırakmayan zillet ittifakının gerçek yüzünü o zaman daha iyi göreceğiz. Ama ülke ve millet olarak ağır bir bedel ödemek zorunda kalırız…

Buna izin veremeyiz. Buna giden tüm yolları kapatmak durumundayız. Bunun için yapılacak şey basit. Emperyalizmin ve terör örgütlerinin temsilcisi ve sözcüsü partileri bir kez daha sandığa gömmek!

Yeneceğiz de yeneceğiz, yeneceğiz de yeneceğiz, yeneceğiz de yeneceğiz!..