FETÖ, elli yıl boyunca milleti; “din”, “iman”, “ezan”, “bayrak”, “Türklük”, “Türkçe” gibi değerlerin arkasına saklanarak kandırdı. FETÖ’nün maskesi 15 Temmuz’da “milleti öldürünce” ve “devlete silah çekince” düştü…

FETÖ’nün yayın organı Samanyolu TV’nin rahleyi tedrisatından geçmiş CHP’nin adayı Ekrem de, milleti; “şeffaflık”, “dürüstlük”, “kurban olduğum”, “üzülürüm”, “gözünü sevdiğim”, “yapma öyle canım benim”,… sevgi pıtırcığı maskesiyle kandırmaya çalışıyor!

CHP adayının maskesi Ordu Valisine “it” deyince düştü!..

DARBE GECESİ VIP’TEN KAÇANLAR, ORDU’DA VIP’İ İŞGAL ETTİ

15 Temmuz darbe gecesi FETÖ’nün darbe girişimine Atatürk Havaalanı VIP’inde yakalanan Kılıçdaroğlu, darbecilerle yapılan pazarlık sonucu arkasına bakmadan kaçmıştı. Darbenin seneyi devriyesinde CHP’nin belediye başkan adayı Ekrem ise Ordu havaalanında hakkı olmadığı halde VIP’e zorla girip işgal etti.

Darbe gecesi VIP’i işgal eden FETÖ’cülere “it” diyemeyenler; Ordu’da ilin valisine “it” diyerek kim olduklarını bir kez daha göstermişlerdir…

Ekrem’in sokakta millete karşı takındığı kabul edilemez hakaretlere şimdilik tahammül ediliyor. Ancak “devleti temsil eden” valiye “it” demeye kimse tahammül edemez. Devlet, bu küfrü sineye çekerse yanlış bir yolun önünü açmış olur. Devlet, “Dingo’nun ahırı”, Ekrem’in “çiftliği” değildir!

CHP, TÜRKİYE’NİN BAŞINDAKİ EN BÜYÜK BELADIR!

Türkiye’nin halk tarafından seçilmiş Cumhurbaşkanına “diktatör”…

Seçimleri yöneten hukuk kuruluna “çete”…

Terör örgütleriyle savaşan, darbecilerin ülkeyi işgal etmesine izin vermeyen Türk Silahlı Kuvvetlerine “katil”…

Muhalefet liderine “Saray bekçisi”…

Hakim ve savcılarına “Saray kuklası”…

Devletin valisine “it”…

Diyen CHP, nedense Türkiye’yi bölmek isteyen, polis ve askerini şehit eden terör örgütleri hakkında eleştirel tek bir kelime etmiyor. Hatta meydan okurcasına terör örgütlerini övücü ve masumlaştıran açıklamalar yapıyor…

Devletin valisine “it” diyen Ekrem; aynı kelimeyi kendisine destek çağrısı yapan PKK elebaşları ve FETÖ üyeleri hakkında neden kullanmıyor?

MİLLETİN BİR “İT”LİĞE DAHA TAHAMMÜLÜ KALMAMIŞTIR!

17 yıldır milletin AK Parti’ye verdiği güçlü destek ve Erdoğan’ın dirayetli duruşuyla bu “it”ler zapt edilebilmektedir. İpleri biraz gevşediği zaman ya da kendilerini güçlü hissettikleri anda “it”lik damarları ortaya çıkıveriyor…

Bu tür “it”lerin yakın zamanda iki girişimi olmuştu. Birinde Erdoğan, Fas’a gittiğinde fırsattan istifade Gezi’de “it”lik yaptılar. İkincisi Erdoğan tatile gittiğinde 15 Temmuz darbe girişimi “it”liğini yaptılar!

O “it”liklerinin nasıl sonuçlandığını Kılıçdaroğlu da Ekrem de çok iyi biliyor. Bilmedikleriyse milletin bir “it”liğe daha tahammüllerinin kalmadığıdır!

Nihal Atsız yıllar önce tam da bugünleri özetlemiş; “Fahişeler vardır, namustan bahsederler. Kalemini satmışlar vardır, vicdandan dem vurur. Vurguncular vardır, ağızlarından fazilet sözü düşmez. Çifte pasaportlular vardır, vatan diye haykırır. Bazı iyi niyet sahipleri de bunların hepsine inanır. Gel de bu insanların arasında huzur içinde yaşa.”