İnsanlıktan nasibini alamamış yedi düvelin nefesinin yetmeyip de “Topunun’’ üzerimize abandığı, 16 Nisan halk oylamasının üzerinden yaklaşık üç hafta geçti. Katılımın %86’yı geçtiği oylama sonucunda, 1.250.000 oy farkı ile milli irade sandığa ‘’Evet’’ olarak tecelli etti. 80 Milyon hep birlikte Türkiye kazandı. O gün, “Evet” diyenler kadar bugün “Hayır” diyenlerde kazandı. Velhasıl tarihi seçimde millet onay verdi “Yeni Türkiye’’ kazandı.

Bir taraftan 15 Temmuz FETÖ’cü darbe girişimini yapanların, diğer taraftan bölücü hainlerin, öte taraftan da DAEŞ ve Batılı Türkiye düşmanlarının tüm çabalarına karşın, hamdolsun milletimiz hep birlikte büyük bir zafere imza attı. Yedi düvel bir olup Cumhurbaşkanımıza saldırır iken bu süreçte elbette unutmayacaklarımız da oldu bizim… Hani o “Yarı yoldan dönen içimizdeki gevşeklerden, sırtımızdan hançerleyen Brütüslerden, nankörlerden, küskünlerden, birden bire ortalıktan arazi olanlardan, tribünden seyretmeyi kendine düstur edinen dengecilerden’’ bahsediyorum…

Hey hat..! “Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı asla unutmazmış.!’’ Ama artık şükür hepsi çok geride kaldı. Ülkemiz üzerinde operasyon yapmak isteyen yedi düvele ve terör çetelerine inat, cuntalara ve vesayet odaklarına inat, PKK ve FETÖ gibi ihanet şebekelerini inat, artık hep birlikte ülkemize, geleceğimize odaklanacağız inşallah… Enerjimizi artık ‘’Seni Başkan Yaptırmayacağız’’ diyen eli kanlı Selo ile ‘’dokuzuncu kez sandığa çakılmış tek adam Kılıçdaroğlu’’ ile heba etmeyeceğiz. İnşallah bundan gayri hepimiz aklımızı fikrimizi ve bütün kaynaklarımızı güzel ülkemiz ‘’Türkiye’yi daha da büyütmek’’ için seferber edeceğiz. Artık ülkemiz için, otel odalarında basın manşetleriyle kurulup yıkılan iktidarlar ve kaos ve istikrarsızlığa neden olan koalisyonlar dönemleri sona ermiştir.

Evet, Büyük Güçlü Türkiye yolunda, bir olacağız beraber olacağız inşallah.. Lakin bulanmadan, donmadan, akmaya devam edeceğiz etmesine de “Elin uşağı da dek durmuyor ki’’ kaynaşalım dediğinizi de duyar gibi oluyorum.  Evet, sonuna kadar haklısınız dostlar.. Sandıkta kazanamayanların “topu’’ şimdi yine kirli oyunların peşindeler. Bunlarda fitne, fesat numara bitmez.! Huzuru bize çok gören bu engerekler mutlaka sürekli yeni yeni fitnelerin peşindedirler..! Şimdide “İslamcılık’’ üzerinden milletimizin huzurunu bozup bizleri ayrıştırmak istiyorlar. Buradan herkesi uyarıyorum. Hiç kimse bunların Müslümanları ‘’ayrıştırma ve küstürme’’ tuzağına düşmesin, düşüp de azmanlaşan FETÖ’yü ve Türkiye düşmanlarını sevindirmesin.!

Öte taraftan da bugünlerde “FETÖ’nün içerideki büyük başları serbest bırakılıyor..!’’ diye yangına ateş ile de gitmeyeceğiz. “Elbette susmayacak dilsiz şeytan olmayacağız.’’ Tabii ki sade bir vatandaş olarak yapılan adaletsizliğe tepkimizi en sert şekilde koyacağız. Lakin asıl demem o ki; ‘’tahriklere kapılıp, birilerinin oyuna gelerek kimsenin de ekmeğine yağ sürmeyeceğiz’’. Yani daha dün bize “sıkmabaş’’ diyenlerin şimdi bize  “topbaş‘’ demelerine, dün “makarnacı’’ diyenlerin şimdide ‘’kavurmacı’’ demelerine zinhar müsaade etmeyeceğiz. Bilmem anlatabildim mi..?

Unutmayalım ki 15 Temmuzdaki bu hain kalkışmanın bizlerle birlikte en büyük mağdurları “Şehitlerimiz, gazilerimiz, Recep Tayyip Erdoğan ve aileleridir.’’ Cumhurbaşkanımız tez zamanda bu çirkin durumun hesabını müsebbiplerine kendi ve milleti adına mutlaka soracaktır. Nitekim “15 Temmuz şehitlerimizin kemiğini sızlatmaya kimsenin hakkı yoktur.!’’ Ve dahi unutmayalım ki sevgili dostlar artık “Maskeli balo bitmiştir.’’“Kurucusu olduğum partime, yuvama, sevdama, aşkıma yeniden dönüyorum” diyen vesayet bükücü lider, 21 Mayıs’ta Genel Başkan olarak partinin de direksiyonuna geçecektir. Evet, acele etmekte haklısınız lakin “devlet çarkı’’ biraz yavaş işler, yalnız bu çark bir dönmeye başladı mıydı onun önünde asla kimse duramaz..!

Kimse boynunu karatmasın. Artık kozamızı yırttık mı? Yırttık… Hainlerin bel kemiğini kırdık mı? Kırdık… Az sabır o zaman be dostlar.! Allah’ın izni ile her şey çok güzel olacak…