Tarih; 15 Temmuz 2016,  min yevmil cuma…

Büyü bozuldu, uyanış ve öze dönüş tarihi başladı.

Küresel firavunların büyücüsü hamanların (Haham&Papaz&hoca efendiler) düğümleri çözüldü

Ve insanlık tarihinin en karanlık dönemi olan, küresel firavun sisteminin tüm yeryüzünde kurduğu matrixten çıkmayı Allah, Aziz Türk milletine nasip etti…

New York Times, Amerikan Fox News, İngiliz Independent gazetesi, Financial Times gazetesi, The Times gazetesi, Guardian, BBC, Fox News, FP, gibi matrix medyası ve onların yerel uzantıları mekanik solucanları, İngiltere ve ABD başta olmak üzere, Batılı ne kadar hamanların GDO’lu botokslu yayın organı varsa hepsinde, Fetoşun ve Fetoşu ortaya çıkaran küresel aklın kuzucukları, darbenin milletçe püskürtülmesi sonrasında bu destansı halk direnişini itibarsızlaştırmak için harekete geçmiş durumda.

Küresel firavunu ve hamanlarını, şimdiye kadar derinden sarsarak, bu kadar endişelendiren dünyada hiç bir olay olmamıştır.

1000 yıl süreceği iddia edilerek yaptırdıkları, post modern darbe 28 Şubat’ın tozu henüz raflarından kalkmamışken, darbelerle vaziyet ettikleri kuşakların arası fazla açılmadan, darbelerle nesillere/kuşaklara uygulanan batı illüzyonunun hamanların büyüsünün etkisi yitirilmeden, yeni bir senaryo ve Fetoş vizyonuyla sahneye konulan film bu aziz millet tarafından koparılıp dağıtıldı.

Küresel firavunların, bir pazar olarak kurguladığı ‘devletler/paralı askerler’ ve onun içine yerleştirdiği illüzyon aracı hamanlar eliyle yapılandırdıkları, ulusların içinde tutulduğu matrixin dışına ilk defa, illüzyona uğratılmış bir halkın şok uyanışı ile çıkılmış oldu.

Bu sebeple 15 Temmuz 2016 tarihi insanlık tarihinin bir dönüm noktasıdır.

Matrixten çıktık olağanüstü hal yaşamamız normaldir.

Şimdi içimizdeki ajanları ve virüsleri temizleyerek, büyünün etkisinden tamamen kurtulma çabası içinde olmalıyız.

Eskisinden daha çok, küresel firavun ve onun paralı askerleri/ batılı devletler / NATO gibi kuruluşlar/ PKK&PYD&DHKP-C& DEAŞ vs. teröristlerin, küresel ve yerel hamanlarının (bilim adamları&medya&sanatçı&ekonomist elit) taarruzlarına maruz kalacağımız bir gerçektir.

Bu aziz millet, firavunların tankı önüne yatarak, ‘nefsinde olanı değiştirmek’ yoluna girince, Allah’ta ‘Diriliş’ hükmetti ve öze dönüş başladı.

Şimdi bizi küresel firavunların kurduğu matrix sistemi içinde tutan, ‘devlet’ ve onun kurguladığı ‘ulus’tan dirilişle öze dönerek, Millet ve o Milletin ‘Devlet’ine yürüyüşümüz başladı.

“Siz nefislerinizde olanı değiştirmedikçe Allah sizi değiştirmez.” hakikati mucibince, biz tankların önüne yatarak nefsimizde olanı değiştirmeye yöneldik ve  Şehadet ile dirilişi seçtik.

Artık, ‘Allah’ın sünnetinde değişim olmaz…’ hakikatinin tecelli dünyasına girdik elhamdülillah, ‘Selamun Kavlen min Rabbi Rahim…’