Edepsiz yetişen çocuklara, aferin bak ne kadar atılgan ve gözü açık adam olacak çocuk demedik mi? Onlar gibi müstehcen giyinip, vücudunun her tarafına dövme yaptırıp gezen çocuklarımızın kuyruk sokumlarına akıllı telefonları biz koymadık mı? Aydın müsveddelerinin uydurma kitaplarla, yalan yanlış sinemalarla tarihimizle, ecdadımızla dalga geçmelerine sessiz kalmadık mı?

Dinimizle, hocalarımızla, cami cemaatimizle dalga geçen şarlatanları bizler yıllarca sanatçı, oyuncu, tiyatrocu diye baş tacı etmedik mi? Çocuklarımızla iletişimi kesip odalarına kapatarak akıllı telefonlara esir etmedik mi? Sapkın ruh hali içerisinde olan bu hastalıklı canilere böyle davranarak yol vermedik mi? Söyleyin hele? Bugün cinsel istismara uğrayan ya da canice katledilen çocuklarımızı bu durumlardan nasıl bağımsız tutabiliriz? Bizim hiç mi suçumuz yok! Hepimiz gerçekten masum muyuz? Bunları elbette kendi nefsimizde sorgulayacağız lakin bilesiniz ki, bu alçaklar bizi bize düşürmek ve değerlerimizi elimizden almak için yeni bir algıyı daha devreye soktular.

Üzerimizde yeni bir ‘’Korku İmparatorluğu’’ oluşturmak istiyorlar. İstiyorlar ki, kimse çocuğunu ana kuzusu gibi dizinin dibinden ayırmasın. İstiyorlar ki, camilerde çocuk sesleri olmasın. Hocalar onları sevmesin ikramlarda bulunmasın. İstiyorlar ki, hiç kimse komşusunun çocuğunu gördüğü zaman başını okşamasın. İstiyorlar ki, bütün çocuklar evlerine odalarına kapansınlar. İnternet aracılığı ile emperyalizmin bütün çirkinliklerine, ahlaksızlıklarına maruz kalsınlar. İstiyorlar ki, tek ve yalnız bir hayata şimdiden alışsınlar. Merhameti, yardımlaşmayı, paylaşmayı dostluğu asla öğrenmesinler. İstiyorlar ki, komşuluk ilişkileri hiç kalmasın. Herkes birbirinden korksun ve birbirlerinden bihaber yaşasınlar.

İstiyorlar ki, kimse birbiri ile selamlaşmasın, otoparkta eksi ikiden bindiği asansörle soluğu kendi kapısının önünde alsın. İstiyorlar ki, İslam ile hiçbir bağımız kalmasın. İstiyorlar ki, insanların arasında sevgi, muhabbet kalmasın. İstiyorlar ki, ülkemiz dışarıya karşı güvensiz ve tehlikeli bir ülke görüntüsü versin, kimse gelmesin. Peki, biz bu tuzaklara düşecek miyiz? Kısasta hayat vardır. İdam tabiî ki de gelsin. Lakin İdamdan önce İslam gelsin..! Ne dersiniz? Muzaffer Kahraman İslam, bu topraklardan kazınsın diye gece gündüz durmadan çalışıyorlar. Bizi bizden, bizi neslimizden koparmak istiyorlar. Örf adet ve geleneklerimizi terk etmemiz için var güçleri ile çalışıyorlar. Bize ait olmayan ithal ideolojileri bize ait gibi gösteriyorlar.