Öncelikle Darbeye teşebbüs eden Terörist Fırkaların çatışmalarında, Devletini ve Vatanını müdafaa eden ve bu müdafaa esnasında canlarını ortaya koyan kahraman şehitlerimizi saygı ve minnetle yâd ediyoruz.

Öncelikle bu darbenin bir daha yaşanmaması için Allah’u Teala’ya şükretmek üzerimize bir farzdır. Ümmetin dava şuuru içerisinde vatanını müdafaa etmesi de cihad çeşitlerinden bir çeşittir.

Düzelmesi Lazım!

Ümmetin yeniden islam şuuru çerçevesinde hayat yaşamlarını düzene koyması, tesettür ve haya üzere bir toplum olması gerekmektedir. Nitekim Allah’u Teala insanlar büyük günah işledikleri ve bu günahlardan tövbe etmedikleri zaman insanlara bir müsibet göndermiştir. Bu geçmiş ümmetlerde de bu şekilde tezahür etmiştir.

Bir Nasihattir!

Bu geçirdiğimiz darbe bir şer olarak düşünmekle beraber, bizlere bir nasihattir. Allah’u Tealanın İslam Ümmetinin son kalesi olan Türkiyemiz de yaşayan ümmete bir nasihattir. Kendinizi düzeltin! Siz insanlığın umudusunuz denircesine bir nasihattir. Günahlardan tövbe edin, Giyiminiz ile beraber edebli bir yaşantı içerisinde olun! Dercesine bir nasihattir.

Türkiye Son Kaledir!

Yusuf Kaplan Üstadım! Her ne kadar bu konular hakkında twit atsada bu mesajlar ile ilgilenmeyen bir toplumuz. Veya toplumduk diyelim. Her seferinde Türkiye Son Kaledir! Ümmetin umududur! Türkiyenin kendisini düzeltmesi lazımdır! Dedi. Biz ilgilenmedik. İlgilenmemiz lazımdır! Malum islam devletleri (ümmeti) bizim şahlanışımızı, dirilişimizi beklemektedir. Bu günlerde bizler şöyle düşünmemiz lazım. “CumhurBaşkanımız! Bir işaret verse, Türkiye başta olmak üzere bütün islam ülkeleri ve ümmeti arkasından gelir! Çünkü Türkiye Son kaledir!”

Teyakkuzda Kalın!

Şu zamanlarda bizlerin her an teyakkuzda kalması lazımdır! Çünkü gündem darbe gündemi ve bu gündemi halen devam ettirmek için ellerinden gelen her türlü fırsatı değerlendirecelerdir. Her an bir durum olacak gibi islam ümmetinin teyakkuzda olması şarttır.

Dua bizim ZIRHIMIZDIR!

Her an islam ümmetinin Devletin bekası için dua etmesi gerekir. Bizim en büyük silahımız DUAdır. Dua olmadan, zafer olmaz, olamaz. Dua edin. Dua insanın Tövbe kapısıdır. Tövbe den bir toplum düzelmeye meyilli bir toplumdur. Düzelen Toplu ise Şahlanan bir toplumdur. Şahlanan bir toplum Ümmet çerçevesinde Dünyayı İdare eden bir Toplumdur. Vesselam.

Allahu Teala İslam Ümmetine bir daha böyle bir İmtahan yaşatmasın. Devlet İdarecilerimize zaferi ekberler ihsan eylesin. Ümmetin dirilişini, Ümmetin Görmesini İslam Ümmetine İhsan eylesin. Amin.