Bizim üniversite yıllarımızda o zaman adına hizmet(!) dediğimiz, şimdi ise herkesin acı bir şekilde bir terör örgütü olduğunu öğrendiği FETÖCÜ teröristlerle ilgili şöyle bir hikâye anlatılırdı:

Sol görüşlü öğrenciler, üniversitede bir gün FETÖ mensubu bir öğrenciyi tuvalette sıkıştırırlar. Sol görüşlü öğrencilerden biri, FETÖ mensubu öğrencinin kolunu tutar ve çevirmeye başlar. FETÖ mensubu öğrenci ise “Yapma muhterem kıracaksın.” der. Sol görüşlü öğrenci ise biraz daha kıvırır kolunu, FETÖ mensubu öğrenci yine “Yapma muhterem kıracaksın.” der. Ama diğeri çevirmeye devam eder ve çat diye bir ses gelir, FETÖ mensubu öğrencinin kolu kırılır. FETÖ mensubunun ise tepkisi, “Kıracaksın demedim mi sana muhterem!” şeklindendir.

Yakın zamana kadar FETÖCÜ teröristlerin hepsi bu öğrenci gibi pısırık, kendini savunamayan sümsük tipler olarak tanınır ve dalga geçilirdi. Şimdi geldikleri noktaya bakın: Kendini savunmaktan aciz bu sümsükler; kendi vatandaşına, polisine, meclisine silah sıkıp bomba atacak kadar gözü kara teröristlere dönüşüyor.

Erkekleri genelde eskiden badem bıyıklı, parlak, abartılı bir nezaketi üzerlerinde taşıyan tiplerdi… Kadınları ise onlara göre çabuk değişmeye meyyal, İslamî hassasiyetler noktasında pek de dirençli olmayan, değişime hazır olan tiplerdi…

Yine bu FETÖ mensuplarının bir özelliği, örgütleri için bıkmadan usanmadan fedakârca çalışmalarıydı. Yüz defa kovuldukları kapıya yüz birinci defa yine gitmekten çekinmiyorlardı. İnsanları gazetelerine, dergilerine abone etmeye, örgüt evlerine çekmeye, himmet adı altında haraç almaya çalışıyorlardı. Kendilerini tersleyin, aşağılayın, kovun yine de hiçbir şey olmamış gibi bir gün yine size gelebiliyorlardı.

17-25 Aralık sürecinden ve MİT tırlarına yaptıkları operasyondan sonra yaşananlara baktığımızda ise bunların Lanetullaha, Allah’a bağlı olduklarından çok daha fazla bağlı olduklarını gördük. O bunağın söylediği her şeyi şeksiz şüphesiz kabul ettiklerine şahit olduk. Sorgulamayan, koşulsuz itaat eden, koyun karakterli tipler…

Sosyal medya hesaplarından örgütlü bir şekilde aynı argümanlarla, yalanlarla, iftiralarla devlet büyüklerine saldırdıklarını; ülkemizi dış ülkelere gammazladıklarını gördük. İhanette sınır tanımadılar.

15 Temmuz darbe girişimi başarısız olduktan sonra ise azgın FETÖCÜ teröristler, Türk bayraklarını alarak meydanlara koştular. Sosyal medyadaki kusmuklarını silip FETÖ aleyhine paylaşımlar yapıp FETÖ aleyhine yapılan paylaşımları beğenme yarışına girdiler. Bu hainlerin hepsi omurgasız, haysiyetsiz, kişiliksiz…

Bunlara fırsat vermeyin!.. Çevrenizde FETÖCÜ bildiğiniz memur, öğretmen, bürokrat, iş adamı, yönetici kimler varsa hepsini ihbar etmek boynunuzun borcudur. Bildiği hâlde ihbarda bulunmayanlar da ihanete ortaktır. Onların ihanette sınır tanımayacaklarını gördük. Bunların en küçüğünden, en büyüğüne hepsi terörist ve teröristseverdir.

Kısacası bunlar aynı fabrika malı… Hepsi FETOKOPİ makinesinde FETOKOPİ yoluyla çoğaltılmış!..