Alamazsın!

Aldırmayız! Dediler.

Kimler?

Baş sırada ABD ve ABD’nin içerdeki uşakları…

Peki ne oldu? Geçtiğimiz Cuma S-400’lerin ilk kargosu Rusya tarafından Ankara’daki Mürted hava meydanına teslim edildi. Rusya’dan yapılan açıklamaya göre; ikinci parti de hava yoluyla, ağır tonajlı olanlarsa deniz yoluyla gönderilecek.

Bu başarı öncelikle Sn. Erdoğan’ın başarısıdır.

Kararlılığı ve dik duruşu nedeniyle bir Türkiye vatandaşı olarak teşekkür ediyorum.

S-400 bugün için önemli ve elzem bir tedarikti fakat sonraki on yıllarda bu hamlenin önemini daha iyi anlayacağız.

Bu hamle AK Parti iktidarının en önemli icraatlarından biri olarak hayata geçmiş oldu.

Türkiye, yakın tarihine dönüp baktığında tıpkı 74 Kıbrıs Harekatı gibi bu özel ve önemli adımı da hiç unutmayacak.

Bu adım tam bağımsızlık için atılmıştır. Bu adım ülkenin istiklali ve hürriyeti için atılmıştır. Karadan istilası mümkün görünmeyen bir ülke olarak, düşmanın tek kartı olan hava saldırısı da yabancı devletlerin ellerinden alınmıştır. Türkiye artık daha güçlüdür ve yolu daha çok açılmıştır.

Bu tarihi adımın sonrasında gelebilecek olan yaptırımları göğüslemek ise ‘hamle’nin topluma düşen tarafıdır. Bu konuda artık ne ise millet üzerine düşeni yapacaktır.

Türkiye köklü ve büyük bir devlet olarak teslimatın günü ve yeri bakımından yabancılara siyasi bir mesaj vermiştir.

Nasıl mı?

Teslimat günü 15 Temmuz’un yıldönümü haftasına denk getirilmiştir.

Teslimat yeri ise eski ismiyle Akıncı hava üssü, yeni adıyla Mürted Hava Medyanı’dır. Siyasi akıl teslimat yeri olarak Mürted’i seçmesiyle 15 Temmuz girişiminin planlandığı yer olarak eski adıyla Akıncı üssünden darbe girişimini yapanlara, bağlantılarına ve arkasındaki yabancı devletlere mesaj vermiştir.

Türkiye’ye işgal girişiminde bulunanlar bilsinler ki; bu millet bağımsızlığına asla dokundurmaz. Hürriyetini korumak ve güçlendirmek için ise tüm riskleri göze alarak adım atmaktan geri durmaz.