Aslında uzun zaman olmuştu CHP ve Kılıçdaroğlu’nu köşeye taşımayalı. Köşeye taşıma ihtiyacı hissetmiyordum çünkü aynı şeyler etrafında dönüp duruyorlardı. Bugüne geldiğimizde durum farklılaştı. Çünkü, Kılıçdaroğlu Türkiye’ye ihanetin bir adım ötesine giderek (bir adım ötesi diyorum çünkü Kılıçdaroğlu için Türkiye’nin bir önemi yok!) CHP’li seçmenlere ihanet etmiştir.

Nasıl mı?

Kılıçdaroğlu geçtiğimiz günlerde Alman Focus dergisine bir röportaj verdi. Neydi o röportaj; ”Türkiye’de Alman tatilcilerin can-mal güvenliğinin garantisi olmadığı”.  Alman turistlerin seyahat ettiği şehirlere bakacak olursak hep kıyı kesimler, deniz turizminin canlı olduğu yerler. Peki buradaki belediyeler hangi partiye mensup?

Evet, doğru bildiniz CHP’ye mensup.

Bir ana muhalefet liderinin ülkesini dışarıya kötülemesini geçtim; çünkü kötüleyen Kılıçdaroğlu, her şey beklenir. Benim anlamakta zorluk çektiğim mesele, Alman turistlerin ülkeye katkılarından çok! CHP’li belediyelere ve orada yaşayan esnafa katkıları olacak. Onlara bir şekilde döviz bırakacaklar ve o yöre halkı da yaz mevsimini başarılı bir şekilde atlatacak.

Şimdi bir CHP’li nasıl olurda böyle bir lideri partisinin başında görmek ister?

CHP’nin dönemlerine dönüp bir bakalım; 1930’larda Kemalist CHP, 1970’lerde Sosyal Demokrat CHP, 2000’lerde Alevi-Kürt CHP ve 2010’larda Almancı CHP. Kılıçdaroğlu’nun dönemi ne kadarda sırıtıyor değil mi? Çünkü dönemlere baktığımızda hepsinin bir amaç doğrultusunda hareket ettiğini görüyoruz. Ama Kılıçdaroğlu’nun CHP’sine baktığımızda CHP’ye bir anlam yüklemek baya bir zor!

Kılıçdaroğlu, Alman Focus dergisine vermiş olduğu röportajla birlikte resmen CHP’nin sahil oylarını nasıl kaybederiz çalışması yapmış. Soruyorum ey CHP’li; cebine, işine, geleceğine zarar bir liderle hala mı aynı yolda devam edeceksin? Artık Kılıçdaroğlu’na ders vermenin zamanı geldi diye düşünüyorum ey CHP’li 2019 seçimlerinde gerekeni yapmalısın. Türkiye’ye yapmış olduğu ihaneti bir kenara bırakın siz düşünmeyin onu biz düşünürüz. Siz, size vermiş olduğu zarara bakın.

Kılıçdaroğlu’lu CHP somunu düşmüş cıvata gibi habire boşa dönüyor. Ey CHP’li Ulusalcı, kurtarmalısın partini. CHP artık M. Kemal’in partisi değil HDP’nin, Almanya’nın, FETÖ’nün siyam ikizi olmuş durumda. Ben uyarıyorum, sizde fark etmedik demeyin…