16 Nisan öncesi son yazım. Herkes her şeyi söyledi. Neden “Evet”, neden “Hayır” demeniz gerektiği için söylenmedik şey kalmadı. İlgili, ilgisiz herkes konuştu. Kılıçdaroğlu’nun yalanları, CHP’li Baykal’ın “düşmanı denize dökmüş gibi mutlu oluruz”, Muharrem’in “asın”, Hüsnü’nün “denize dökeriz”, Tuncay Özkan’ın “ulan it” hakaret ve hezeyanları olmasa çok medeni bir seçim kampanyasını geride bırakacaktık.

Şimdi sıra sende. Son sözü sen söyleyeceksin…

16 Nisan sadece senin için değil; Türkiye, İslam dünyası ve tüm dünya insanlığı için tarihi bir gün. Kullanacağın “Evet” ya da “Hayır” oyu bu kadar büyük bir anlam ve öneme sahip. Oyunun rengiyle hiçbir ilgisi olmaması gerekenler senin oyuna ipotek koymak istiyorlar. Kendilerine boyun eğmeyen liderlere darbe yapıp, darbecilere demokrasi inşa ettiren ABD, NATO, AB; dünyaya ayar veren Para Piyasası Kurumları; algı operasyonlarının merkezi uluslararası medya organları; istihbarat örgütleri, terör örgütleri bir tarafta…

Diğer tarafta Türkiye ve Müslümanların umudu, milletin hizmetkârı partiler ile Müslüman, yerli ve milli liderler var. Kafa karışıklığı ve algı operasyonlarının tozu dumanından kurtulman için sana açık ve net iki tane aile fotoğrafı sunacağım. “Evet” aile fotoğrafında mı yer alacaksın, “Hayır” aile fotoğraf karesinde mi yer alacaksın. Karar senin!

“Evet” aile fotoğrafının tarafları;

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti, Başbakan Binali Yıldırım.

MHP, Genel Başkanı Devlet Bahçeli.

BBP, Genel Başkanı Mustafa Destici.

HÜDAPAR, Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu.

Sağduyu Partisi, İskenderpaşa Cemaati, Muharrem Nureddin Coşan.

Erbakan Vakfı, Fatih Erbakan, Saadet Partisi seçmeni.

Tüm İslami Cemaatler, vakıflar, dernekler, sivil toplum örgütleri.

Tüm vatansever, yerli ve milli işadamları, sanat ve spor camiası.

Filistin, Hamas, Dünya İslam Alimler Birliği.

Irak, Suriye Türkmenleri, Doğu Türkistan Türkleri, Irak ve Suriye Müslüman Kürtleri, Özgür Suriye Ordusu, Suriyeli Müslümanlar, El-Nahda Partisi, Müslüman Kardeşler Teşkilatı, Camaat-i İslami.

Muhammed Mursi, Mesut Barzani, Raşid Gannuşi, Yusuf İslam.

……………………  ………………. Bu boşluğu neden bıraktığımı merak ettin. “Evet” tercihi ile bu fotoğrafta yer almak istiyorsan boş bıraktığım yere kendi adını yazacaksın!..

Peki “hayır” aile fotoğrafında yer alacak aktörler kim?

Haçlılar, Vatikan, ABD, AB Ülkeleri, NATO.

Yerli ve milli olmayan; BAAS Partisi, CHP, HDP, SP, Komünist Parti, Ezilenlerin Sosyalist Partisi, Emek Partisi, PYD, Vatan Partisi (İşçi Parti).

Türkiye’yi bölmek, düşmana anahtarını teslim etmek isteyen; FETÖ, PKK, DHKP/C, TİKKO, TKMLP, YPG, DEAŞ.

Bu parti ve örgütlerin başındaki “kontrollü başkanlar” ve kurşun askerler; Kemal Kılıçdaroğlu, Selahaddin Demirtaş, Temel Karamollaoğlu, Doğu Perinçek, Cemil Bayık, Salih Müslim, Beşşar Esed.

Üst akılsızlar; CIA, BND, MI6, Obama, Kraliçe, Merkel, Le Pen, Wilders, Sisi.

…………………  ………………… “Hayır” oyu kullanacaksan, buraya da kendi adını yaz! Hangi fotoğraf karesinde yer alacağına tamamen sen karar vereceksin.

Unutma!

Bu tercihin sevabı da günahı da sana ait. Allah’ın huzurunda tek başına hesap vereceğini de unutma. Allah, Müslümanlara yardım etsin. Müslümanları, kafirlere karşı muzaffer eylesin!..