Tebrikler, doğru bildiniz İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan bahsediyorum.  Hani yerel seçim dönemi durmadan vaat verip ve seçim sonuçlanınca o vaadleri hiç kendisi vermemiş gibi davranan İBB başkanı. Kendisiyle bir husumetim, alıp veremediğim falan yok, zaten tanımamda kendisini. Benim problemim söz verip sözünde durmamasıdır. Hatırlayalım mı bir kaç sözünü? Geliri yetersiz olan İstanbulluya Ekmek ve Süt  dağıtacaktı; İstanbullu öğrencilere 400 TL burs verecekti; Trafik sorununu çözecekti… ve bunun gibi bir takım vaadler.

Mazbatamı verin polemiğini birçoğunuz hatırlıyorsunuzdur. Bir an önce İstanbul’a hizmet etme aşkıyla yanıp tutuşuyordu. Seçildi ve mazbatasını aldı peki ne yaptı? Evet bildiniz! En güzel tatil yapan o olduğu için bodruma tatile gitti. Ee çalışma, vaadler..?

Tatilden geldi çalışmaya başlar dedik. Yine çalışmadı. Devleti ilgilendiren olaylar hakkında haddi ve yetkisi olmaksızın bir takım söylemlerde bulundu. Kanada Büyükelçisini aramak gibi, Kazdağları meselesi hakkında bilirkişi moduna bürünmek gibi, Devletin Başkanıyla kendisini bir tutup aslında kendisininde sembolik bir belediye başkanı olduğunu söylemesi gibi, yazı fontları üzerinden FETÖ’ye selam çakma gibi.. say say bitmiyor. Ama İstanbul’a hizmet yapmaya sıra gelince arkasında kameramanlar ordusuyla İstanbul’u adım adım gezeceğiz naraları atmaktan başka yaptığı bir şey yok.

Adam haklı şimdi , anahtar teslimi kent aldı, yapacak bir şey bulamıyor. Ne tespit var, ne proje var, ne çalışma var, vizyon sıfır. Tüm bunların hepsini es geçelimde üniversitelerin açılmasına 1 ay kaldı. 75 Bin üniversite öğrencisine 400 TL burs vereceğiz söylemini sayın İBB başkanına birilerinin hatırlatması gerekir. İstermisiniz ben burs demedim kurs dedim desin? Beklerim, yabancısı olmadığımız söylemler neticede! Ekmek ve süt mevzusunu hiç açmıyorum bile bursu versin kafi. Sonra yine devam etsin çiçek, böcek, tatil falan diye.. Gerçi öyle yada böyle benim umudum yok. Çünkü CHP’li Mansur Yavaş’ta Ankara’ya seçilirsem ulaşıma indirim yapacağım demişti ve seçildi ama ulaşıma yüzde 20 zam yaptı. Bu sadece bir örnek. Biz CHP’nin yarınlarını bugünlerinden, dünlerinden tanırız bu sebeple CHP belediyeciliğindeki umutlarınızı tek tek azaltın…