Türkiye, ABD’nin güney sınırımıza kurmak istediği “küçük İsrail” projesini yerle bir etmiştir. Bunun için onlarca TSK ve yüzlerce ÖSO mensubu asker şehit olmuştur. Yedi düvelle savaşmamız yetmiyormuş gibi birde CHP belasıyla uğraşıyoruz.

                                                                     *

Özgür Suriye Ordusu (ÖSO), Afrin’de YPG’ye vurunca, Kılıçdaroğlu ve Öztürk Yılmaz ÖSO’ya “terör örgütü”, terör örgütü kontenjanından CHP’de milletvekili olan Eren Erdem ise “it sürüsü” diyerek karşı saldırıya geçtiler. ÖSO, YPG’ye vurdukça ses CHP’den yükseliyor.

                                                                     *

CHP ve Kılıçdaroğlu’nun Türkiye düşmanı, asker, polis ve halkımızı öldüren terör örgütlerine “it sürüsü” dediğini duydunuz mu?

                                                                     *

Suriye’de Esedci değilsen, ABD’nin maşası DAEŞ’i temizlediysen, hele YPG’ye karşı da savaşıyorsan CHP için terör örgütüsün. Çünkü CHP, varlığını Türkiye düşmanı, ABD maşası terör örgütlerine adamış durumda.

                                                                     *

ÖSO, Arap, Türkmen ve Kürt savaşçılardan oluşan Suriye’nin Kuvayi Milliyesi’dir. Ülkelerini bir diktatörden, terör örgütleri ve emperyalistlerin işgalinden kurtarmak için savaşıyorlar. CHP’nin hezeyanları bu kurtuluş savaşının şanına leke süremez.

                                                                     *

M. Kemal’in partisi CHP, terör örgütlerinin işgali altındadır. Nihat Genç’in dediği gibi, “CHP kongresinde Atatürk, Demirtaş ile yarışsa seçimi kazanamaz.” CHP’deki işgale son verecek bir vatan evladı yok mudur?

*

ÖSO, Afrin operasyonundan zaferle döndükten sonra CHP genel merkezine de uğramalı. Orada saklanan PKK sözcüsü Sezgin Tanrıkulu, DHKP-C’nin taziyecisi Gamze İlgezdi, FETÖ’nün kontenjanı Eren Erdem, tüm terör örgütlerinin adliye sözcüsü Mahmut Tanal ile de hesaplaşmalılar.

                                                                     *

ÖSO askerleri, Türkiye’nin istiklal ve istikbali, sınır güvenliği için savaşıp ölürken; boğazda viskisini yudumlayan CHP’lilerin alçakça saldırısı kabul edilemez. Bu sadece ÖSO’ya yapılan bir saldırı değil, ABD ve YPG’nin yaptığı gibi Türkiye’nin istiklal ve istikbaline yapılan bir saldırıdır.

                                                                     *

ÖSO’nun yüzlerce askeri Türkiye için şehit oldu. Kılıçdaroğlu ve ÖSO’ya saldıran diğer yoldaşları bu şehitlerin tırnağı olamazlar.

                                                                     *

CHP, katil Esed ve faşist BAAS Partisi hakkında beslediği güzel duyguları neden Türkiye hakkında da hissetmiyor? CHP, bir kez olsun Türkiye’nin yanında dursa kıyamet mi kopar?

                                                                     *

CHP, Anayasal engel olmasa 2019’da Esat’ı Türkiye’de Cumhurbaşkanı adayı gösterir.

*

İki merkez TSK’ya karşı fena halde dolu. Biri Pentagon, diğeri CHP. Neden mi? 15 Temmuz darbesini önleyerek ABD’nin Türkiye’yi işgalini önlediği ve Kılıçdaroğlu’nun başbakanlık hayallerini bitirdiği için. ÖSO, üzerinden aslında TSK’ya saldırıyorlar.

*

ABD’nin bir terör örgütüyle işbirliği yapıp Türkiye’yi rahatsız etmesine sesleri çıkmayanlar; Türkiye’nin ÖSO ile ABD ve maşalarına ayar vermesine kahroluyorlar.

                                                                     *

Kılıçdaroğlu, Kurtuluş Savaşı döneminde yaşasaydı Kuvayi Milliye’yi terör örgütü, Türkiye’nin kurtuluşunu da ABD mandasını kabul etmekte görürdü.

                                                                     *

Kılıçdaroğlu, Osmanlı’ya neden saldırıyor? Şeker fabrikası, silahı, bir metre tren yolu yokmuş. Yükselen Osmanlı ruhuna, şahlanan büyük Osmanlı gerçeğine çamur atıp, itibarsızlaştırmaya çalışıyor. Ne tesadüf aynı şeyi Netanyahu da yapıyor.

                                                                     *

Kılıçdaroğlu ve CHP, Afrin operasyonu karşıdır. Yerli ve milli silahlara karşıdır. Türkiye’nin huzur ve refahına karşıdır. Türk bayrağının Suriye’de dalgalanmasına karşıdır.Terör örgütlerini yok etmemize karşıdır.

CHP’nin derdi sadece iktidarı düşürmek değil, Türkiye’yi düşürmektir…