Osmanlı İmparatorluğu, Müslümanlarla gayri Müslimlerin birlikte mutlu ve huzur içinde yaşadıkları bir devletti. Dünyanın süper gücü olarak, hiç kimse sınırları içinde yaşayan vatandaşlarının kılına zarar veremezdi. Özgürlükler konusunda da dünyanın en ileri ülkesiydi. Üç kıtada onlarca dinden, yüzlerce etnik kökenden insanı 622 yıl huzur, barış ve refah içinde yönetti…

O coğrafyada bugün insanlar, Osmanlı Devleti’ni mumla arıyorlar!

Bildiğiniz gibi Osmanlı’da insanlar mensup oldukları dine göre farklı giyinirlerdi. Müslümanların, Hristiyanların, Yahudilerin, Ermenilerin, Rumların giyimleri farklı farklı olurdu. Giyiminden kimin hangi dine ya da etnik kökene sahip olduğu kolayca anlaşılırdı…

“DUYDUM Kİ HAZRETİ İSA’YI SİZ ÇARMIHA GERMİŞSİNİZ!!!”

Osmanlı Devleti’nin gerileme dönemi…

Bir gün sarhoş bir Yeniçeri, kıyafetinden Yahudi olduğunu anladığı bir kişiyi sokakta dövmeye başlamış. Yahudi, “Ağam durup dururken bana neden vuruyorsun” demiş. Yeniçeri, “Duydum ki siz Hazreti İsa’yı çarmıha germişsiniz” diyerek dövemeye devam etmiş. Yahudi, “Ama ağam o 1500 yıl önceydi” demiş. Biran duraksayan Yeniçeri, “olsun, ben yeni duydum” diyerek dayağa devam etmiş!..

Kılıçdaroğlu ve adayı Ekrem de sarhoş Yeniçeri hesabı İstanbul’un Osmanlı’dan miras kaldığını yeni öğrenmişler gibi, İstanbul’u fetheden Fatih’in türbesini, ilk belediye Başkanı Hızır Çelebi’nin mezarını ziyaret etmişler.

Allah’ın işine bakın ki, siyasi hayatları; dini değerlere karşı mücadele, dindarları idam sehpalarında sallandırma, Osmanlı’ya küfür ve hakaretlerle geçmiş olan CHP ve temsilcileri türbeden türbeye koşuyorlar…

OSMANLI’NIN CAN DÜŞMANLARI, TÜRBELERDE OY ARIYOR

“Türk milleti diye bir kavram yoktu. Çünkü Osmanlı Türkler’le alay ediyordu. Osmanlı’da herkes padişahın kulu ve kölesiydi”, “Osmanlı’nın varlığı halinde ben okuyamazdım”, “Osmanlı döneminde Osmanlı parasını basacak banka yoktu”, “Osmanlı’nın zulmüne karşı bu çadırlarda ne mücadeleler verildi”, “Bir kilo şeker bile üretemeyen Osmanlı ile övünüyorlar…”

Bunları söyleyen Kılıçdaroğlu ve adayı, Osmanlı türbelerini yeni duymuş ve ziyaret ediyorlar. Ancak adama sormazlar mı; “15 yıldır siyasetin içindesin. Fatih’in türbesini ziyaret etmek, Hızır Bey’in mezarında dua etmek bugün mü aklına geldi?” Kılıçdaroğlu, Yahudi döven Yeniçeri gibi, “Ben Fatih’in türbesinin İstanbul’da olduğunu yeni öğrendim” derse şaşırmamak lazım!

Kılıçdaroğlu ve Ekrem’in; padişah türbeleri ve Osmanlı mezarlıklarında aradıkları oyları bulmaları zor. Millet uyandı. FETÖ da 50 yıl vatan, millet, din, iman maskesiyle Müslümanlar’ın mahallesine dadanmıştı. 15 Temmuz’da devlete silah çekip milleti öldürünce gerçekleri gördük. CHP’nin adayı da cami, türbe ve mezarlık gezileriyle mahallemize dadanmış durumda. Ancak onun geçek yüzünü görmek için 50 yıl beklemeye gerek kalmayacak.

24 Haziran sabahı herkes Ekrem’in gerçek yüzünü görecek. Ve millet o Ekrem’i hiç sevmeyecek. Seçimi kazansa da kaybetse de maske düşecek ve “her şey yalan olacak!”