Sayın Erdoğan’ın şahsında Türkiye’ye karşı kurgulanan küresel oyunun baş mimarlarından Reza Zarrab’ın son günlerde yapmış olduğu açıklamalar ve hakkında çıkan haberlere baktığımda ve bazı çevrelerin “Bu da mı gol değil?” dediklerini gördüğümde önce, ne yalan söyleyeyim Kılıçdaroğlu’nu bi düşündüm. Kürsüden salladığı o demet demet müsveddeleri bir düşündüm ve o müsveddelere kanıp itibar suikastlığı yapan çevreleri bir düşündüm. Ve geçtiğimiz günlerde İçişleri Bakanlığı tarafından yürütülen yolsuzluk soruşturması ile görevden uzaklaştırılan CHP’li Ataşehir Belediye Başkanı’nı bir düşündüm.

Hani Kılıçdaroğlu diyor ya: “Mal nasıl götürürler senden çok daha iyi bilirim.’’ diye. Ha işte biz o zaman ayıkamadık! Kılıçdaroğlu’nu anlamak öyle kolay değilmiş. Bir kez daha anlamış olduk! Evet Kılıçdaroğlu yavuz hırsız bu defa ev sahibini bastıramadı. Öyle belge sallamakla olmuyor bu işler, önce kendi yönetimindeki belediyeleri temizleyeceksin sonra Pensilvanya’dan eline tutuşturulan o müsveddeleri sallayacaksın.

CHP’li vekillerden Eren Erdem ve Gürsel Tekin, tankların önünü kestiği ve F-16’larca bombalanan Ataşehir Belediyesi için(!) milli iradeye karşı darbe yapılıyor diye halkı belediye önüne çağırmışlar. Onlar da haklı. Onlara göre milli irade, Ataşehir’deki rezidansların Gamze-Battal İlgezdi ve ailesi ile Kılıçdaroğlu’nun yakınlarına dağıtılması! Milli irade sömürüsü yapan bu vekiller 15 Temmuz işgal girişiminde neredeydiler falan girmeyeceğim o meseleye. Zira giremem de bizim milli irade anlayışımızla o vekillerin milli irade anlayışları farklı.

Kılıçdaroğlu’na önümüzdeki günlerde bir tutam belge gidecek, kaçak yollardan değil bizzat İçişleri Bakanlığından. O belgeleri de Meclis kürsüsünden sallayabilecek mi acaba? Merak konusu. ABD’de yaşayan birtakım FETÖ sevici gazeteciler; Ömer Taşpınar ve Gönül Tol gibi.. Ne anlatıyorlar biliyor musun Kılıçdaroğlu? Reza davasındaki iddiaların büyük ölçüde çökmesi nedeniyle Türkiye’de siyasi bir deprem oluşmamasından duydukları hayal kırıklığını anlatıyorlar. Sende daha eline tutuşturulan belgeleri salla dur. Hayır o yetmezmiş gibi Ataşehir Belediyesi yolsuzluk soruşturması da üstüne cabası…

Ayırıcı CHP’nin algı yapmasına izin vermeyin sayın okur. Bu işin partisi ve yahut ideolojisi yok! Hükümet özellikle belediyeler etrafında konuşlanan rant düzenine neşter vuruyor!