FETÖ, önce maneviyat hırsızlığı yaptı; insanlarımızın saflığını, samimiyetini, inancını kullandı ve insanlarımızı sömürdü. Sonra maddiyat hırsızlığına da başladı; insanlarımızın parasını, evini, arsasını çaldı; musallat olduklarının posasını çıkardı. Elini veren kolunu da kaptırdı, kurtulması mümkün olmadı; ALLAH BELANI VERSİN FETÖ!..

Ağlak, şarlatan hocasıyla insanların duygusunu sömürdü; insanlarımızı soyup soğana çevirdikçe kendileri semirdi, çok zaman pot kırıp çamlar devirdi ama saf insanımız hep bir tevil getirdi. Nasıl bir yapılanmaysa her kesimden insanı dize getirdi, ALLAH BELANI VERSİN FETÖ!..

Kâh dinî cemaat oldu kâh iyilik hareketi, girdiği her yerden aldı götürdü bereketi; insanları kandırdı yapmacık nezaketi, takiyecilikti en büyük meziyeti, kullandı hizmeti topladı himmeti, şimdi tatmaya başladı hezimeti; ALLAH BELANI VERSİN FETÖ!..

Himmeti yükledi Müslüman’a, yaptı hizmeti İsrail ve Amerikan’a; kendisi muhtaç zavallı Anadolu insanı çoğu istemeyip kanaat ederken aza, oluk oluk parayı akıttı CIA uşağı bir papaza; ALLAH BELANI VERSİN FETÖ!..

İçkiye, kumara, zinaya bile verildi fetva; tabandakiler hizmet ediyoruz diye çekerken cefa, hainin büyüğü olan tavandakiler daima sürdüler sefa, alttakiler de sorgulamadı ki kardeşim bir defa!.. Bunamış, şeytanlaşmış şarlatanın tükürüklü mendilinden, donundan beklediler şifa!.. Lanetullah inşallah yakında olacak müteveffa; ALLAH BELANI VERSİN FETÖ!..

Dine, Allah’ın rızasına aykırı işlerle dine hizmet ettiklerine, tek gayelerinin Allah’ın rızası olduğuna inandırdılar ekseri halkı; ipliklerini pazara çıkarıp haykırmışsa biri HAKK’ı, dünyası dar edildi, her türlü zulme müstahaktı. Çok ah aldı, çok can yaktı; ALLAH BELANI VERSİN FETÖ!..

Fakirle işleri olmazdı, hep zenginle çalıştı; vermek nedir bilmezlerdi, almaya çok alıştı; hiç umurlarında olmadı helal haram birbirine karıştı, kâfirle hep dost olup Müslüman’la savaştı. Müslüman’dan her geçen gün uzaklaştı, İslam düşmanlarına yanaştı ha yanaştı; ihanette zirveye ulaştı, küffarla kaynaştı ha kaynaştı. Hocaları(!) köpük partilerinde karı kızla oynaştı, ama yine de ihlâslı Müslüman(!) olarak aramızda dolaştı; ALLAH BELANI VERSİN FETÖ!..

Binlerce insana kumpas kurdu, insanları ailelerinden vurdu; anayı kızından, babayı oğlundan ayırdı; hak yedi, kendinden olanı kayırdı, sorsan yaptıkları insanlık için hayırdı, tüm ülke onlar için otlanacakları çayırdı; ALLAH BELANI VERSİN FETÖ!..

Bir darbe planladı ülkede, kendi Amerika’da eli Türkiye’de… Binlerce insanımız oldu gazi, onlarca insanımız şehit; her şey göz önünde kör gördü, sağır duydu, dilsiz söyledi, Ümmet-i Muhammed şahit; şimdi bunu bile reddediyor Amerika beslemesi it; ALLAH BELANI VERSİN FETÖ!..

Ağa babalarının çoğu kaçtı, kimi Amerika’ya, kimi İsrail’e, kimi Almanya’ya uçtu. Yapılanlar idamlık suçtu, bunu hazmetmemiz güçtü, binlerce insan hapislere düştü; ALLAH BELANI VERSİN FETÖ!..

At izi it izine karışmışken şimdi devletimize düşen; hapislere atılıp çocuğundan, ailesinden ayrı düşen kadınları, anneleri, küçük memurları, olayların içinde doğrudan yer almayanları bir şekilde tutuksuz yargılayıp zihinlere düşen mağduriyet algısını ortadan kaldırmaktır. Bu FETÖ, içimizde yaşarken insanlarımızın başına belaydı; mağdur ve mazlumlar ordusu oluşturmuştu. Şimdi yok oluyor ancak yok edilirken de bela olmaya devam ediyor, hâlâ mağdurlar ve mazlumlar ordusu oluşturuyor. O zaman son bir defa aşkla tekrar ediyoruz:

ALLAH BELANI VERSİN FETÖ!..