Recep Tayyip Erdoğan takıntısı; dışarıdaki düşmanları, içerideki hainleri ve bizdeki ana muhalefeti o hâle getirdi ki akıl sağlığını, mantık duruluğunu, psikoloji saflığını yitirdi hepsinde. Reis, zor durumda kalsın ve iktidardan uzaklaşsın diye öyle saçmalıyorlar ki dışarıdan ne kadar aptal, yaptıklarının da ne kadar aptalca göründüğünden bîhaberler.

“Recep Tayyip Erdoğan paranoyası” muhalif geçinenlerin akıl ve ruh sağlığını çok fena bozmuş, ekseriyetini âdeta insanlıktan çıkarmış. Bu muhaliflerin çoğunun hiçbir ortak yönü yok; tek ortak yönleri Recep Tayyip Erdoğan nefreti… Ama bu ortak yönleri, bu kadar farklı dünyaların insanlarını bir araya getiriyor.

Kızıl komünisti, dindar olduğu için; Kemalist’i, M. Kemal düşmanı gördüğü için; laikçisi; dinî değerlere saygılı ve dindar olduğu için; ırkçısı, kendileri gibi kafatasçı olmadığı için; paralelcisi, Türk milletinden himmet toplayıp Amerika ve İsrail’e hizmet etmelerine ve ülkemize ihanetlerine göz yummadığı için; HDP ve PKK’ler ise Kürt vatandaşlarımızın kendilerine köle olmalarına, doğu illerinin arka bahçeleri olmasına mani olduğu için nefret ediyor Cumhurbaşkanı’mızdan!..

Bir muhalefet partisi düşünün ki ortaya koyabildiği hiçbir icraat yok ama sürekli hükûmeti, devleti ve Recep Tayyip Erdoğan’ı kötülüyor. Genel başkanının söylemi, “Bana bir yıl verin, size ülke nasıl yönetilir göstereyim.” demekten öteye geçmiyor.

15 Temmuz darbe girişimi ile ilgili hiçbir zaman FETÖ’ye laf edemeyip sürekli bu darbe girişiminin hükûmetin bilgisi dâhilinde olduğunu söyleyen ve “kontrollü darbe” diyerek dolaylı yoldan FETÖ’yü destekleyen ana muhalefet… Söylemin sahipleri, FETÖ medyası ve avaneleri; taşeronluğunu ise CHP yapıyor.

Reis’e nereden vurdularsa Reis’in attığı adım onların söylemini boşa çıkarıyor. İyice çıldırıyorlar. Bir türlü herhangi bir kalıba sokamadılar Reis’i. Attıkları hiçbir çamur tutmayıp ellerinin çamurlanmasıyla ortada kaldıkça akıl sağlıklarını yitiriyorlar. Saçma sapan, insafsız, izansız, mantıksız suçlamalarla gittikçe küçülüyorlar.

“Yahudi kuruluşundan ödül aldı, İsrail’in dostu, Filistin’i sattı.” diye yaygara kopardılar. Davos’ta Reis, Siyonistlere bir “One minute!..” dedi, hepsi İsrail tarafına geçip ülkemizi, devletimizi, Ümmet-i Muhammed’i anında sattı.

“Tayyip Erdoğan Fetullahçıları kadrolaştırıyor.” dediler. Reis, FETÖ’yü 1960’tan beri yuvalandıkları devlet kurumlarından temizlerken hepsi FETÖCÜ oldu.

“Tayyip Erdoğan’ı Amerika getirdi.” dediler. Reis, Amerika’nın vize kısıtlamasına karşı tarihinde görmediği sertlikte aynı karşılığı verince solculuklarından utanmadan hepsi bir anda Amerikancı oldu.

Tüm muhalefetlerini Recep Tayyip Erdoğan nefreti üzerinden yapanlar, bunun dışında hiçbir proje üretemeyip bu millete hiçbir şey vaat etmeyenler; kendilerine dışarıdan bir bakabilseler ne kadar komik ve zavallı olduklarını görecekler ama onu düşünebilecek kadar da olsa akıl sağlıkları yerinde değil.

AK Parti ve Reis, elbette bir gün o koltukta olmayacak ama alternatifi de hiçbir zaman iftira, yalan ve hakaretten başka bir şey üretemeyen bu çapsız muhalefet olmayacak. Millet, bu iktidara yol verse bile bu muhalefete hiçbir zaman iktidar yolunu açmayacak…