Vaat edilmiş topraklar denince akla bugün kan gölüne dönen Filistin, Suriye, Irak ve tabii ki İran ve Türkiye’nin bir bölümü. Türkiye’nin başına işte bu nedenle terör örgütleri bela ediliyor.  Vaadedilmiş toprakların temeli 1897 yılında İsviçre’nin Basel şehrinde 1. Dünya Siyonist Kongresinde atıldı. Kurucusu da bilindiği üzere Theodor Herzl (1860 – 1904)

Böylece 15 Mayıs 1948 tarihinde kurulan İsrail devletinin güvenliği ve yayılması, yani Arz-ı Mevud için her şey mubah görülmeye başlandı. Hala İsrail’in hedefine ulaşması için kan ve gözyaşı dinmiyor.

Araştırmacı Yazar, Stratejist ve Dünya e-Basın Konseyi Genel Başkan Vekili Ertan Özyiğit, bir televizyon programında tüm bu algıları yıkacak bir iddiada bulundu ve Siyonizm’in aslında üst aklın kurgusu olduğunu belirtti.  Dün Ertan Özyiğit ile yüz yüze bu konuyu konuştum ve şunları söyledi:

“Araştırmalarıma göre Theodor Herzl 44 yaşında zehirlenerek öldürüldü. Çünkü bu yaşta böbrek, karaciğer, zatürre ve kalp yetmezliğinden öldü. Ölüm şekline bakınca zehirlendiği algısı çok yüksek. Çünkü Herzl, İsrail’in kurulması için Filistin’e gitmeyi reddetti. Herzl’in ölümünden 3 yıl sonra eşi Julie öldü. Ayrıca Herzl’in bütün ailesi katledildi. Oğlu Hans 1930 yılında intihar etti. Hans’ı babası Herzl sünnet dahi ettirmemişti. Babası öldükten sonra sünnet oldu.  Theodor Herzl ‘in Kızı Polina da 1930 yılında Akıl Hastanesi’nde aşırı doz uyuşturucudan öldü. Diğer kızı Margaritta eşi Richard Newman ile birlikte 1943 yılında Almanya’da Toplama kampında öldü. Maritta’nın oğlu yani Theodor Herzl’in torunu Stephen Newman Siyonizmin başına getirme planları yapıldı. Dadısı buna göre yetiştirdi ve dadısı bu teklifi yaptığında ise torun Newman bunu reddetti. Daha sonra da Washington DC’de bir köprüden atlayarak intihar etti. Bu gelişmelere bakınca Teodor Herzl Siyonizm projesinin başında kullanılmış bir piyon olduğu ortaya çıkıyor. Bu proje ile İsrailliler de kandırılmış ve üst akla hizmet ettirilmişlerdir.”

Ertan Özyğit, Üst aklın planı önce bölge petrollerini ele geçirmek olduğunu ve bunu başardıklarını belirtiyor ve şunu söylüyor: “Siyonizm projesini hayata geçirip bir devlet kurdular. Siyonistler ile Arapları savaştırıp iki tarafa da silahı sattılar. Theodor Herzl öldüğünde çeşitli bankalarda bir milyar doları vardı. Mirasını sizce kimler aldı?”

Özyiğit ABD Başkanına yapılan suikastı da hatırlatıyor ve hafızalarda şu kayıtlar çıkıyor: Amerika Başkanı John F Kennedy 1963 yılında suikast sonucu öldürüldü. Kardeşi Robert F Kennedy 6 Haziran’da Dallas’ta suikast sonucu öldürüldü. Oğlu John F Kennedy 1999 yılında uçak kazasında öldü.

Özyiğit ile bu sohbeti yapınca aklıma şunlar geldi. Theoodor Herzl İsrail’in bayrağını 7 yıldız olarak önerdi. Ama bu gerçekleşmedi. İsrail 1948 yılında kuruldu. Hürriyet Gazetesi de 1948 yılında kuruldu. Hürriyet’in kuruluş sermayesini ise Yahudi ‘Burla Biraderler’ karşıladı.

Selam ve dua ile…