Geçen haftaki Fenerbahçe’nin Kayserispor maçı sonrası beni tanıyan bilen birçok dostlarım ne olacak bu Fenerbahçe’nin hali diye sordular. Onlara ne var ki bu Fenerbahçe’nin halinde diye latife yapmıştım. Şimdi aynı soruyu kendi kendime soruyorum da her hangi bir cevap bulamıyorum. Gerçekten Fenerbahçe’de enteresan bir oyuncu grubu var. Fenerbahçe’de, kendimi bildim bileli çok daha kötü çok daha kalitesiz oyunculardan kurulu takım da gördüm. Lakin bu kadar duygusuz bu kadar zevksiz ve itici bir Fenerbahçe’ye ilk kez şahit oluyorum. Ya kardeşim aklım almıyor iki üç pası bir arada yapamayan oyuncular bu takıma kimler tarafından hangi amaçla alındılar. Taraftarın bu kadar işkenceyi hak edecek ne yaptı ey Fenerbahçe yönetimi? Bu hal bu gidişat şu anki kredinizi tükettiğinizin resmidir. Lakin sizin böyle bir düşünceniz var mı? Sanmıyorum yine gündem dışı bir şeyler bulup geçiştirirsiniz. İşte böyle böyle yaparak uzaklaştırdınız taraftarları o tribünlerden. Kaliteli oyuncu bulamadınız sıradan transferler ile hayal gücünü kullandınız bu takıma gönül verenleri .

Takımda iyi olan tek şey Ozan Tufandaki gelişim. Gözle görülür bir şekilde bir kaç haftadır oynadığı oyunun üstüne koyarak kendini geliştiriyor umuyorum daha da iyi olacaktır. Bir de Isla’yı diğerlerinden farklı buluyorum en azından istikrarlı ve takıma katkı yapabiliyor. Valbuena da takım için faydalı ama diğerleri ortada yok. Dahası takımda coşku yok skora isyan eden yok mesela Nebil Dirarın ne oyun oynadığını saha içinde ki görevinin ne olduğunu ben anlamış değilim anlayan varsa bana da anlatsın. Fenerbahçe taraftarı takımına kırgın küskün diyorlar doğru haklılar aynı zamanda taraftar takımına da inanmıyor.

Gün geçtikçe kötü oynayan bir takım var ortada. Galatasaray derbisinde on kişi kalmış rakibinin üstüne gidemeyen daha sonra ki hafta Kayseri maçında biri son dakikada olmak üzere üç hatalı gol yiyen takıma kim güvenir ki. Bu oyunu oymak çok mu zor bence değil yeteneğiniz varsa gerisi futbol zekanızla alakalı. Bence bu kötü gidişin en büyük nedeni genel olarak takım içinde iyi oyuncuların azlığı. Bunu aşmak kolay değil ligin on birinci haftası ve ortada başarısız bir Fenerbahçe var. Osmanlı deplasmanında erken bulunan gole rağmen son dakika da yenilen gol ve bırakılan puanlar bizi yada en azından beni şaşırttı mı derseniz kesinlikle hayır. Şair ve yazar sevgili kardeşim Tarkan Köylü nün de dediği gibi senden geriye ne kaldı sadece “Gönlümden dökülen ince bir sitemsin” kahır bahçem.