Muhammed Mursi!..

Mısır’ın demokratik yöntemlerle seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı…

8 Ağustos 1951’de, Mısır’ın kuzeyindeki Şarkiye iline bağlı Eladva köyünde doğdu…  17 Haziran 2019’da ise Modern Firavun, Darbeci Alçak Sisi’nin uyduruk mahkemesinde ölümsüzlüğe kavuştu!..

Mısır’ın Hafız, Âlim, Abid, Yiğit, Mücahid, Şehit Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi’nin şehadeti mübarek olsun!..

Ölümü öldürmüş Mücahid Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi şimdi tamamen özgür!..

Ölümü öldürmüş bir Mücahid Müslüman’a zindanın da, ölümün de hiçbir şey yapamayacağını anlayamayan Mısır’ın Firavunları ve Firavunlar’ın ortakları şimdi korkun, titreyin, her gün ölün!..

Onu zindanlara tıkanlar, zindanlara tıkılmasına katkı sunanlar, zindanlara tıkılmasına ses çıkarmayanlar, bundan sonra hem dünyada hem ahirette bir daha çıkmamak üzere zindanlara hapsolacaklar!..

Ölecekler, ölecekler, her gün ölecekler!..

Muhammed Mursi, şehadete yürüyerek inşallah Peygamberimiz’e (sav) yoldaş oldu; tüm dertlerinden, sıkıntılarından kurtularak cennette rahata kavuştu.

Ya ona bu zulmü yapan, göz yuman, zulme ortak olanların hâli nice olacak? Cehennem çukurlarına yuvarlanacaklar, zulümlerinde yok olacaklar, akıttıkları kanlarda boğulacaklar, ölümleri ibretlik olacak!..

Muhammed Mursi de unutulmayacak, modern Firavun Sisi başta olmak üzere ona zulmeden zalimler de unutulmayacak!..

Ancak Muhammed Mursi, hayır dualarla anılıp şehadeti Ümmet-i Muhammed’de yeni bir dirilişe, uyanışa, birliğe, dirliğe vesile olacakken zalimler zulümleriyle, kana susamışlıklarıyla hep lanetle anılacak ve onlardan gelen nesiller yüzlerce yıl bu utançla yaşayacak!..

وَلَا تَقُولُوا لِمَنْ يُقْتَلُ ف۪ي سَب۪يلِ اللّٰهِ اَمْوَاتٌۜ بَلْ اَحْيَٓاءٌ وَلٰكِنْ لَا تَشْعُرُونَ

Bakara 

﴾154﴿

“Allah yolunda öldürülenler için ‘ölüler’  demeyin. Hayır, onlar diridirler, fakat siz bilemezsiniz.”

“Zalim ölür, zulüm ölür, riya ölür, rüya ölür ölür…

Şehitler ölmez ölmez, şehitler ölmez…

Dost ölür, düşman ölür, şehitler ölmez…

Kral ölür, kural ölür, dert ölür şart ölür…

Şehitler ölmez, ölmez; şehitler ölmez…”

Evet, Muhammed Mursi şehadete kavuşarak ölümsüzleşti…

Ya bir Muhammed Mursi’ye sahip çıkamayan, onu modern Firavun Sisi’ye, diğer zalimlere kurban veren; haksızlığa, zulme boyun eğen, Hakk’ın sesi olamayan iki milyarlık İslam âlemi???

İşte, asıl ölen Muhammed Mursi değil!.. Asıl ölen, başta Arap ülkelerinin ABD ve Avrupa’nın köpekliğini yapan liderleri/kralları olmak üzere iki milyarlık İslam âlemidir!..

Şehadetin mübarek olsun yiğit adam, mücahid lider Muhammed Mursi!..

Allah; biz Müslümanlar’ı da affetsin, gaflet uykusundan uyandırsın; hepimize şuur, cesaret ve ümmet bilinci nasip etsin!..