Referandumda kim ne diyor, ona göre biz ne demeliyiz? Bakın gerekçeleriyle neden “EVET” diyemeyeceğimizi açıklıyorum. Kızmak, kırılmak, sövmek yok!..

FETÖ terör örgütünün elebaşı Lanetullah, ABD Başkanı Trump’a yazdığı mektupta kendisine sahip çıkılmasını istiyor ve “Eğer bize sahip çıkılırsa sizinle daha aktif bir şekilde çalışırız. Dünyanın dört bir yanındaki yetişmiş elemanlarımız da bu konuda hizmet sunmaya hazırdır.” diyor.

Yıllarca “Hocaefendi” olarak anılan, “tevazu şahı, vatan sevdalısı, eğitim gönüllüsü, gençliğin hizmetkârı, nezaket timsali” olarak gösterilen Lanetullah’a bakar mısın? Artık yal içtiği kapıya hizmet edeceğini aleni olarak ilan ediyor.

Şimdi bu muhterem(!) Lanetullah ve avanesi referandumda “Hayır” derken biz nasıl olur da Recep Tayyip Erdoğan ve ekibinin hazırladığı anayasa değişikliğine “Evet” deriz?

Terör Örgütü PKK’nın sözde Avrupa sorumlusu ve KCK üyesi olan Rıza Altun, “Anayasa değişikliğine kesinlikle “Hayır” oyu verilmeli!.. Böyle bir anayasa çıkarsa tek parti, tek lider sultası altında hiç kimsenin kendisini ifade edebileceği bir imkân olmaz.” demiş.

Ah canım benim!.. Sen ne şeker şeysin öyle!.. Senin gibi “Kanaryasevenler Derneği” gönüllüsünün böyle bir talebi, arzusu, beklentisi olur da kırar mıyız, biz senin gibi hıyar mıyız? Şimdi ev ev, sokak sokak, mahalle mahalle dolaşıp Diktatör(!) Recep Tayyip Erdoğan’a “Hayır” demelerini salık vereceğiz milletimize!.. Siz merak etmeyin, uşaklık edip yalını içtiğiniz odaklara sizi rezil eder miyiz hiç!..

Şimdi sizin gibi çevreye izmarit bile atmayan, barış için bebekleri bile katletmekten çekinmeyen, halka düşman olan, Hakk’a posta koyan bir örgüt referandumda “Hayır” derken biz nasıl olur da Recep Tayyip Erdoğan ve ekibinin hazırladığı anayasa değişikliğine “Evet” deriz?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Başkanlık sistemini kan dökmeden bu ülkede gerçekleştiremezsiniz.” diyor. Bu ülkede normal yollarla anayasa değişikliği olmamış ki? Bu milleti adam yerine koymayan, sürekli bir tehdit olarak gören, inanç ve değerlerini hep küçümseyen CHP zihniyeti hep kan dökerek yapmaya alıştı anayasa değişikliğini!..Eee doğal yollarla, millet istediği için sistem değişikliği olmasını da akılları pek almıyor. Bugüne kadar hep millet adına en iyi(!) kararı vermiş olan CHP zihniyeti “Hayır” derken onlarla beraber yürümemek ayıp olmaz mı?

Şimdi halkın dediğine itibar edip halkın sahibi, efendisi zihniyeti ve temsilcilerini kırmak olmaz!.. Onlar “Hayır” derken biz nasıl olur da Recep Tayyip Erdoğan ve ekibinin hazırladığı Anayasa değişikliğine “Evet” deriz?

Daha bunlarla birlikte barış güvercini HDP’liler; tek dertleri Türkiye olan, kendileri kaybetse de ülkenin kazanması için canla başla çalışan TÜSİAD üyeleri; milletimiz semirip zarar görmesin diye ülkenin kaymağını yiyen beyaz Türkler, ülkenin tek sahibi Kemalist laikler, ortaya hiçbir sanat eseri koyamasa da ülkemizin medarı fiftiharı olan, sanatçı geçinen soytarılar “Hayır” derken biz nasıl olur da Recep Tayyip Erdoğan ve ekibinin hazırladığı anayasa değişikliğine “Evet” deriz?

Neden “EVET” diyemeyeceğimizi anladınız mı? EVET, EVET; kesinlikle anladınız EVET!..