Allah’ın selamı üzerinize olsun değerli Diriliş Postası okurları.

‘Merhaba’ herkese, her kesime…

Allah’ın selamından sonra neden ‘Merhaba’ deriz bilir misiniz?

‘Merhaba’ aslında Farsça kökenli bir kelimedir ve ‘Benden size zarar gelmez’ anlamına gelir. ‘Merhaba’ derken hani sağ elimizin avucunu kalbimizin üzerine koyar hitabımızı öyle yaparız ya;bunu kalpten söylediğimizi muhatabımıza beden dilinde de anlatmak içindir. Çünkü kalp, Allah’ın insanda en önem verdiği yerdir. İnsanın aradığı ve peşinden koştuğu ‘huzur’ kapısının sırrıkalptir.

Kur’an-ı Kerim’de Yüce Allah insana diyor ya; “Kalpler, ancak Allah’ı andıkça huzur bulur” diye. Zikirsiz kalp kötülüklere de açık olur. Kalp yaratıcısını andıkça o kalpte kötülük barınamaz. İşte o zaman insan sırat-i müstakim yolunda yürümeye başlar.

Allah’ı zikretmek kalp ile yapılırsa önem ifade eder. Çünkü dil yalana da döner. Samimiyetin göstergesi de kalpten olandır.  Kalpten ‘Merhaba’ diyorum herkese, her kesime, şeytana hizmet etmeyen tüm insanlığa…

Allah’a hamd olsun. Diriliş Postası değerli patron ve yöneticilerine beni sizlerlebuluşturmaya vesile oldukları için şükranlarımı sunuyorum.

Gazetelerin esas patronları okurlarıdır.

Sizlersiniz.

Bizler sizlerin sözcüleriyiz. Şeytanın her türlü oyunlarına karşı mücadele etmek gazetecilik ilkemizdir. Diriliş Postası’nın çizgisi de budur.

Ankara Türkiye’nin kalbidir. Çünkü yasama, yürütme ve yargı erklerinin yönetim merkezidir.

Buradan siz değerli okurlar adına habercilik yapacağım. Doğrunun yanında duracağım inşallah.

Yasamanın, siyasetin, hükümetin nabzını sizlere yansıtmaya gayret edeceğim.

Sizlerle beraber, Türkiye’nin kalbinde olan biten için kimi zaman sevinecek, kimi zaman üzülecek, kimi zaman da düşüneceğiz.

15 Temmuz alçak FETÖ darbe kalkışması bizim birlik ve beraberliğimizin ne kadar önemli olduğunu ortaya koymuştur. Bizler birlik ve beraberlik içinde kalarak, oyunlara artık gelmeyeceğiz.  Oyun kuran bizleri yönetemediğinde, kurduğu oyunun hiçbir anlamı da kalmayacaktır.

Bizler gücümüzü sizlerden alıyoruz ve alacağız, siz bizimle oldukça biz sizin hakkınızı savunmada olacağız.

Selam ve dua ile…