Pazar günü eş cinsel, cinsiyetsiz, lezbiyen, gey vb. ne kadar ahlaksız, sapık, onursuz varsa “Onur Yürüyüşü” adıyla LGBTİ+ çatısı altında yürüyüş yapmak için toplandı.

Peki, LGBTİ+ ne demek oluyor, açılımı nedir? Açılımı, “lezbiyen, gey, biseksüel, transgender, intersex” oluyor… Sonundaki + işareti ise bunlara ek olarak insanın yaratılışına, fıtratına aykırı ne kadar cinsel eğilim, sapıklık varsa hepsini kapsıyor.

Erkek erkeğe, kadın kadına ilişkiyi meşru gören; domuzun bile yapmadığı davranışı insana reva gören; onursuzluğu, ahlaksızlığı, alçaklığı insan hakkı diye ortaya atıp normalleştiren sapıkların ve destekçilerinin evrensel örgütlenmesi…

Bu ahlaksızlık abidelerinin sesleri, bazı belediyeler sayesinde hiç olmadığı kadar gür çıktı bu yıl!..

Aşağıdaki belediyelerin LGBT’ye attıkları destek mesajlarını gördükçe küçük dilimi yutacaktım. Ahlaksızlığın bu kadar aleni ve devlet kurumları eliyle desteklendiğini, yaygınlaştırılmaya çalışıldığını görmemiştik.

İstanbul’da Şişli ve Maltepe belediyelerinin başı çekmesiyle Çanakkale, Eskişehir, İzmir, Mersin, Edirne Büyükşehir belediyelerine ek olarak Eskişehir Odunpazarı, Artvin Kemalpaşa, Borçka ve Hopa, Muğla Fethiye ve Datça, Rize Fındıklı, Balıkesir Edremit ve Burhaniye, Aydın Didim, Germencik ve Kuşadası, İstanbul Kartal, Beşiktaş, Bakırköy, Kadıköy, Bursa Nilüfer belediyeleri LGBT ve onun sapık fikirlerini “aşk, sevgi, hoşgörü, insan hakkı” vb. masum gerekçelerle perdeleyerek destekledi.

Bu belediyelerin ortak özelliği nedir peki? CHP belediyeleri olması… CHP’li bu belediyeler, Lut kavmini geçmek için birbiriyle yarıştı.

Bu, ahlaksızlıktır, insanlığa ihanet etmektir, domuzların bile kabul edemeyeceği eylemleri insanlara reva görmektir!..

Bu olayda bir kez daha gördük ki CHP demek; bu milletin dinine, diyanetine, örfüne, âdetine, geleneklerine, göreneklerine, tarihine ihanet demektir!..

Bu partiyi destekleyip de bu ahlaksızlığa ses çıkarmayanlar; ahlaksızlığı, namussuzluğu, ibneliği, lezbiyenliği de desteklemiş oluyor doğal olarak!.. Malum, sükût ikrardandır!..

Güzel ülkemde Lut kavmini geride bırakan bu kadar ahlaksız, edepsiz, namussuz, sapık ne zaman türedi?

Kuran-ı Kerim’de Lut kavminin başına gelenler şöyle anlatılır:

“Hani Lut da kavmine şöyle demişti: Sizden önce âlemlerden hiç kimsenin yapmadığı hayâsız çirkinliği mi yapıyorsunuz? Gerçekten siz kadınları bırakıp şehvetle erkeklere yaklaşıyorsunuz. Doğrusu siz, ölçüyü aşan (azgın) bir kavimsiniz.” (Araf-80/81)

Şimdiki azgın azınlık; ahlaksızlıkta, azgınlıkta, sapıklıkta Lut kavmini geçmiş durumdadır. Allah korusun ki Lut kavmini yakalayan azap, felaket bizleri de yakalamasın!..

*CHP’li Belediyelerin ahlaksızlığı, sapıklığı, ibneliği, eş cinselliği meşrulaştıran, destekleyen mesajlarına karşı bir duruş sergileyen ve aileyi, ahlakı ön plana çıkaran paylaşımlar yapan başta Esenler Belediyesi olmak üzere Nevşehir, Sivas, Bursa, Konya, Balıkesir, Fatih, Pendik, Çekmeköy, Aziziye, Meram belediyelerini de tebrik ediyorum.