Sarı-lacivertli ekip önceki hafta Başakşehir’i evinde yenerek şampiyonluk yolunda ne kadar kararlı olduğunu göstermişti. Ta ki Kayserispor deplasmanına gelene kadar… Fenerbahçe’nin “belalısı” olarak bilenen Kayseri, Fenerbahçe’yi resmen bozguna uğrattı. Futbolda yenilmeyiz, fark yemeyiz, biz iyiyiz gibi şeyler olmuyor maalesef. 3 puanı garanti olarak gördüğünüz deplasman takımlarına karşı böyle bir performans sergilerseniz 4 de yersiniz 5 de, karşınızdaki rakibi küçük görürseniz sonuçlarına katlanırsınız.

Kayserispor, beklenmedik bir performans sergileyerek Fenerbahçe’yi evine puansız yolladı. Beklenmedik demeyelim de şöyle diyeli; karşılaşma öncesi sarı-kırmızılı ekip çok çalışıp, inanmış, Fenerbahçe’yi mağlup edeceğine.

AH VOLKAN…

Sosyal medyada en çok dalga geçilen konu ise Volkan Demirel oldu. Neden Volkan ile dalga geçiyorlar hiç düşündünüz mü? Sebebi ne olabilir sizce? Durun ben söyleyeyim; geçtiğimiz günlerde basketbol derbisine giden Volkan, argo tezahüratlar yaparak gündeme oturmuştu.

Kayserispor’dan 4 gol yedikten sonra sosyal medyada alay konusu oldu haliyle. “Eden bulur” diye bir sözümüz vardır, bu söz yerine çok güzel oturdu şu an. Sen profesyonel bir futbolcusun, neden böyle şeyler yapıyorsun? Neden sonunu düşünmüyorsun güzel kardeşim? Sonra diyorsun ki, o bana bunu dedi, şu bana şunu söyledi. Sen yaparken güzel, başkaları sana yapınca mı kötü, Volkan kardeşim?…

Fenerbahçe, kendini derhal toparlamalı, eğer bu şekilde yoluna devam ederse gelen giden 4 atar. Sarı-lacivertli ekibin en büyük sıkıntısı yönetim, Fenerbahçe yönetimi düzelmeden takım düzelmez. Tabi bunun düzelmesini ve Aziz Yıldırım’ın bırakmasını diğer kulüpler istemez.

UMUT’TAN FENERBAHÇE’YE 9 GOL

2016-2017 sezonu öncesi Kayserispor’a transfer olan Umut Bulut, takımıyla Süper Lig’de 16 maça çıktı. Önceki akşam oynanan Fenerbahçe maçına kadar golü bulunmayan Kayserisporlu futbolcu, karşılaşmanın 32. dakikasında kaydettiği golle hem takımını öne geçirdi hem de ligdeki gol hasretini 288 gün sonra sona erdirmiş oldu.

Umut Bulut’un lig kariyeri boyunca en çok gol attığı üç takımdan biri de Fenerbahçe. Sarı-lacivertli takıma karşı 27 resmi maçta forma giyen 33 yaşındaki futbolcunun 9 golü bulunuyor. Umut’un Süper Lig’de en çok gol attığı diğer iki takım ise Atiker Konyaspor ve Kayserispor.