İletişim Başkanı Burhanettin Duran, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 11-12 Aralık 2025 tarihlerinde gerçekleştireceği Türkmenistan ziyaretine ilişkin detayları paylaştı.
TÜRKMENİSTAN'I ZİYARET EDECEK
Duran ziyaretin, 2025 yılının Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulu kararıyla "Uluslararası Barış ve Güven Yılı" ilan edilmesi ve Türkmenistan’ın daimi tarafsızlık statüsünün 30. yıl dönümü vesilesiyle düzenlenecek forum kapsamında yapılacağını belirtti.
"FORUMA HİTAP EDECEK"
Duran, şunları kaydetti:
Sayın Cumhurbaşkanımız bu vesileyle 'Uluslararası Barış ve Güven Forumu'na hitap edeceklerdir. Sayın Cumhurbaşkanımızın ayrıca, ev sahibi Türkmenistan başta olmak üzere, foruma katılan ülkelerden devlet ve hükümet başkanlarıyla bir araya gelmeleri de öngörülmektedir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkmenistan'a gidecek
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Uluslararası Barış ve Güven Forumu"na katılmak üzere, 11-12 Aralık 2025 tarihlerinde Türkmenistan'ı ziyaret edecek.
Muhabir: Ramazan Eles
Yorumlar
Trend Haberler
Sarallar’ın Sedat Şahin’e yönelik suikast planı çökertildi!
CEVAP VE DÜZELTME METNİ
Ankara’da şok operasyon: 21 şüpheliden 17’si tutuklandı
Ahbap Derneği bağışlarına ilişkin soruşturmada 5. dalga operasyonu... İşte detayları!
Girne gemi kazası sonrası Akut Stres tepkisi
120 Bin TL'lik Gelin Makyajı ve 'Şımarık' İstekler: Makyöz Mustafa Aktaş Sosyal Medyayı Bir Kez Daha Karıştırdı!
Seferihisar Belediyesi yolsuzluk dosyasında “aşkım”lı para trafiği!
Kimsenin ismine bakılmadı zengine de dokunuldu...
Dengeler mi değişiyor: Şimşek’ten ABD ile ilgili dikkat çeken açıklama
Endonezya’da korkutan sarsıntı: Java’da 6,6 büyüklüğünde deprem!

