Demokrasimize devlet millet ve toprak bütünlüğümüze darbe planı ile 15 Temmuz günü başlayıp hâlâ günlük yaşantımıza uzanan insani duygulardan uzak binbir soysuzluğun sahne aldığı alçaklıklar ile karşı karşıya kaldık.

Çoluk çocuk genç yaşlı kadın erkek demeden tepemize bomba yağdırıp üzerimize tanklar sürdüler şehitler verdik birçok yaralı insanlarımız var Allah şehitlerimizi Cennetiyle Rahmetiyle şereflendirsin yaralılarımıza da acil şifalar versin İnşallah

Ve unutulmasınki bizim kahraman şehitlerimiz her sabah tüm ülkemiz üzerine bir Güneş gibi doğdukça bizler TÜRK MİLLETİ olarak bu alçaklığı asla unutmayacağız buda böyle biline.

Konuya 15 Temmuz ile alakalı giriş yapmışken duayen spor spikeri, yorumcu ve spor adamı Ercan Taner’in paylaştığı bir tweeti okudum değinmeden geçemeyeceğim. Darbecilere atıfta bulunarak ”Galatasaray,Beşiktaş ve Fenerbahçe taraftarlarını tahrik eden ve karşı karşıya getiren kesin bu hain anlayış İstanbul’u karıştır gerisi kolay” ve ilaveten en çok da ilgimi çeken nokta ”3 Temmuz 2011” bu kapsamda hakkıyla soruşturulmalıdır mesajı oldu ne diyelim İnşallah hakkıyla soruşturulurda gerçekler su yüzüne çıkar sevgili üstat yürekten katılıyorum düşüncelerinize.

Osmanlıspor yorumu adı altında yukarıda değindiğim konuları fazlaca uzattığımı düşünerek camiaya özrümü borç bilirim. Malum alçaklıkların yoğunca gündemimizi meşgul ettiği şu sıralar öncelikle Osmanlıspor taraftarını hiç susmadan 90 dakika boyunca ülke bütünlüğüne dair yaptıkları tezahüratlar ve asil duruşlarından dolayı geceye ait mana ve anlamı ile duygulandıran ”Büyük işleri yalnızca büyük milletler yapar” pankartı için gönülden tebrik ediyorum.

UEFA Avrupa Ligi 2.’ci ön eleme turu rövanş maçında ilk maçta deplasmanda Moldova ekibi Zimbru ile 2-2 berabere kalan başkent temsilcimiz rakibine adeta gol oldu yağdı.

”Ceddin Deden Neslin Baban” marşı eşliğinde sahne alan oyuncularımız bir futbol resitali sunuyorlardı adeta Avrupa vitrinine.

Geceye özel Şehitlerine saygı duruşu gösteren kramponlarınresmigeçit töreni vardı adeta yeşil zeminde. Tribünlerde ise hiç susmayan sürekli haykıran asaletli milli iradesine sahip insanlar vardı ihanet çetelerine inat adına yeniçeriler denen.

Sahada kalplerini ve yüreklerini ortaya koyan Reşit Akçay’ın öğrencileri malum kalkışmadan sonra adeta futbolun hakkını yüreklerine yığarak beklemişler tur gecesini şahlanarak nakış gibi işlediler futbolu sahaya moral oldular başkente ve tüm ülkeye.

Tüm takımı camiayı emeği olan herkesi candan kutluyorum ama özel olarak bahsetmeden geçemeyeceğim üç kişi varki alkışı hak ettiklerini düşünüyorum. Tüm enerjisini sahaya yansıtan üç golün sahibi Umar Aminu’yu rakip ataklarda hiçbir kademeyi es geçmeyen TiagoPinto’yu ve orta alanda adeta bir orkestra şefi bir maestro gibi takımı sürekli yönlendiren Mehmet Güven kardeşimi ayrıca tebrik ediyorum. Başkentten gelen ses bir OSMANLI tokadı idi bu vesile ile bir sonraki turda gerek temsilcimiz Osmanlıspor’a gerekse Avrupa arenasına çıkacak tüm takımlarımıza başarılar diliyorum.

Bu arada Reşit Hoca ve talebeleri bu sezonda belliki Süper Lig’i domine edecekler.Yok iç sahaydı yok deplasmandı farketmeksizin çok can yakacaklar gibi. Bence üç büyükler hiç büyüklük taslamayın benden uyarması.

Sağlık, sevgi ve dua ile…