Yürüdün, yürüdün, sonunda bir miting yaptın; haydi gözün aydın, CHP koltuğunu üç beş yıl daha kaptın!..

Kritik zamanlarda hemen koş meydanlara, hakikati boş ver, sarıl sürekli yalanlara!..

Hâlâ tartışılıyor mitinge katılan kişi sayısı, yok henüz bir nokta koyan; attığınız resimlere bakılırsa destek için mitingde yerini almış Recep Tayyip Erdoğan!..

Hayda, yürüyüş yeni bitmişti içeri alınmış Çalışkan Koray, yeniden yollar gözüktü bizim Gandhi’ye vay vay!..

Ama olsun biz seni yürürken sevdik Dünya Lideri(!) Kemal; FETÖ, HDPKK, DHKP-C ile daima ol hemhal!..

Şimdi destek vermezsen ayıp olur Koray’a; bu kez yol Maltepe’de bitmesin, uzanıver Pensilvanya’ya!..

Bu defa karavan alma, uçağa binme, antrenmanlısın çık yola yaya; sıkıştığın her an ülkeni ve milletini şikâyet et dünyaya!..

Yürüdün beş yüz km, son durağın Maltepe; kullandı seni FETÖ, PKK hem de tepe tepe!..

Vatansevere düşmansın, dostundur tüm paralel, heval; vatanpervere destekte mızmızsın, ama hainlere destek de çok cevval!..

Haine destekte gözü peksin, bir siyasi olarak terörü ve teröristi desteklemekte teksin!..

Öğüt vereni dinleyip yapmazsın hiç kulağına küpe, konuşmaktan acizsin söylediğin çoğu zaman gelmez ipe sapa, en azından ülke ve millet için bazen çeneni kapa!..

Yalan söyle, sürekli fitne çıkar; ülke batacakmış, millet zarar görecekmiş kim takar?

Düşmanlar,dışarıdan ülkeyi bölemiyor, sen et onlara vekâlet; uydurduğun kılıfa ister özgürlük de istersen adalet!..

Maşallah arı gibi çalışıyor teşkilatınız, vızır vızır sizin kovan; hep terörist cenazelerinde gördük sizi, şehit cenazelerinden var mı sizi kovan!..

Ramazanda yürüdünüz sadece adalet(!) için, o sıcakta yürürken yanmıştır senin için; milletin inancı, orucu sizi bağlamaz rahatça yiyin, için!..

Yorulunca çekilip dinlenmişsin lüks karavana; özgürlük, adalet, eşitlik diyorsun ama hepsi karavana; bu milletten öylesine kopuksun ki bir kez Mehmetçikle kaşık sallamamışsın aynı karavana!..

Yürürken seni destekledi FETÖ, PKK, Zulümdaroğlu; yanında değildi vatanını seven, milletine sırtını dönmeyen, bu milletin inancıyla sorunu olmayan hiçbir insanoğlu!..

Ne zamandır suç olmuyor vatana ihanet, 28 Şubat’ta aklınıza gelmemişti hiç adalet; kusura bakmayın masum değilsiniz, içinde bulunduğunuz gaflet, dalalet hatta hıyanet!..

En büyük destekçileriniz 28 Şubat’ta kurmuştu ikna odası, o zaman hiçbirinizde yoktu adalet, özgürlük kaygısı ve tasası!..

Kemale erememişti hiçbirinin kişiliği, Nur/suzdu hepsinin suratı; bu dünyadan cezasını çekmeden gitti birçoğu, şimdi düşünsünler nasıl geçeceklerini Sırat’ı!..

Size göre adalet, hak, özgürlük sadece sizin gibi olanlar için var; bir kişi sizden değilse ona edilmeli bu dünya dar!..

Olsun isterseniz bu dünya size yâr, bizim için bu dünyadan sonra Ahiret var; burada yaptığınız hiçbir zulüm kalmayacak yanınıza kâr!..

Samimiysen, gerçekten istiyorsan adalet, özgürlük barış; haine ve ihanete destek olma; haydi sen de bizimle hayırda yarış!..

Bu topraklar şehit kanıyla sulandı ve alındı, emin ol ki kimseye vermeyiz bir karış!..