“Ülkemizin üç tarafı denizlerle dört tarafı hainlerle çevrilidir.” sözü, tarihte hiç bu kadar gerçeği yansıtmamıştır sanırım!..

Malumunuz olduğu üzere ülkemize yönelik kumpas olduğu aşikâr olan bir dava görülüyor ABD’de. Aslında dava yok ortada acemice sergilenen bir tiyatro var ama bu kötü tiyatronun yerli görünümlü hain seyircileri var.

Bu kötü tiyatronun kötü seyircileri, ellerini ovuşturarak bekliyorlar oradan paylarına düşebilecek bir parça kemiği!.. Salyaları akıyor o kemiği düşündükçe!.. Ülkemizi ve milletimizi zor durumda bırakacak bir sonuç çıkması için kemik duasında hepsi!..

“köpeğin duası kabul olsa gökten kemik yağardı.” ve “köpekler istedi diye atlar ölmez.”

Sözleri, tam da bu kişi/liksiz/ler için söylenmiş sanki!..

İçeriden hainler, dışarıdan kefereler, sağdan soldan münafıklar, ne kadar uğraşıra uğraşsın ülkemize zerre miskal zarar veremeyecekler.

Düşünün Türkiye’de rüşvet verdiği söylenen bir iş adamı, ABD’de yargılanıyor; bir bankamızın genel müdür yardımcısı burada rehin tutuluyor!..

Normalde bu topraklarda yetişmiş herkesin böyle bir durum karşısında birlik olup içeride ne kadar sorunu olursa olsun dışarıya karşı yekvücut olması beklenir. Vatanperverlik, ülkesini sevmek, vatandaşlık bilinci bunu gerektirir!..

Ancak bizdeki muhalif görünümlü hainler, ne yapıyor? Tamamen kurgu olan, ülkemize ve devlet yöneticilerimize kumpas olduğu aşikâr olan bu davada ABD’nin, FETÖ’nün, dış mihrakların borazanlığını yapıyorlar!..

Ana muhalefet partisinin genel başkan yardımcısı, alman televizyonuna “Reza Zarrab’ın söyledikleri gerçek, hükûmet istifa etmelidir!..” diyor.

Abdullah Gül’ün deyimiyle söylersek “insan hayret ediyor.” gerçekten. Ahmet Davutoğlu’nun söylemiyle “sabrımızı test etmeye kalkmasın hiç kimse!..” demeliyiz. Çünkü bu hainlerin ihanetlerini bu kadar açıktan yapmasının pek sabredecek tarafı kalmadı.

Devletimiz, devlet yöneticilerimiz, savcılarımız, hâkimlerimiz hemen harekete geçmeli!.. Öncelikle içerideki hainlere göz açtırmadan onları ıslah etmek için “Medres-İ Yusufiye”de koruma altına almalı!..

Dışarıdaki hainleri de mit vasıtasıyla ülkemize, milletimize ihanet edemeyecek bir duruma getirmelidir. Bunların ibretlik sonunu gören hain ruhlular da bir daha ihanete kalkışamamalıdır.

Sonrasında ise Suriye’deki PYD, YPG teröristlerine silah sağlayan tüm ABD’liler tespit edilip cesur savcılar tarafından haklarında işlem başlatılıp mit vasıtasıyla vatansever hâkimlerin önüne çıkarılıp içeri tıkılmalıdır. Büyük devlet olmak iddiasındaysak bu misillemeyi yapabilmeliyiz.

ABD’deki uyduruk davanın belgelerini uyduran ve bu davaları takip eden Emre Uslu, Adem Yavuz Arslan gibi FETÖ şarlatanlarına da artık mit eliyle dokunulabilmeli!.. Bu kadar rahat hareket edememeli bu hain, yavşak, şarlatan röntgenciler!..

Rabbim, sen bir an önce içerideki hainlerden, dışarıdaki düşmanlardan, Müslüman görünümlü münafıklardan kurtulup ümmet-i Muhammed’in umudu olmayı sürdürüp İslam âleminin kuruluşuna vesile olmayı bize nasip eyle!..

Müslümanlık’la yoğrulan bu yurdu münafık FETÖ’cüler ve üç beş ABD uşağıyla imtihan etme Allah’ım!..