Muhterem Hocam,

Bu size özel bir yazı, bir çağrı ve bir ricadır…

Türkiye’miz bir terör taarruzu ile karşı karşıyadır. İslam coğrafyası yıllardır bu saldırıların altında inim inim inliyor, Müslümanlara ölümden ölüm beğendiriyorlar. Kırk yıldır terör saldırılarıyla devletimizin, milletimizin, polisimizin, askerimizin, sivillerin, çocukların canını yakıyorlar. Onlar canımızı yaktıkça, diğer kardeşlerimiz koşup oraya kendi canından bir parça koyarak yarayı tedavi ediyorlar…

Ülke içinde uğraştığımız terör örgütleri ve teröristler yetmiyor olacak ki, şimdi de Müslüman ülkelerden, Müslüman olduğu söylenen teröristleri ithal edip canımızı yakıyor, yüreğimizi kanatıyor, vicdanımızı acıtıyorlar. Terörün dini, imanı, ırkı olmaz; öldürürken de ülke, ırk ve din sormaz.  

Değerli Hocam,

Terörün kendisi bir din olmuş. İslam’a karşı icat edilmiş batıl bir dinin adı artık. Bu batıl, uydurulmuş eli kanlı dini yok etmek bizim görevimizdir. Dünya seyrediyor ama biz seyirci kalamayız. Batılı zail etmek, Müslümanların görevidir. Reina’daki terör saldırısı son olmayacak. Bu güzel ülkenin sahibi olduğumuz sürece, bu güzel dinin mensupları olarak yaşadığımız için bize rahat vermeyecekler. Bizim yapacağımız, onlarla her türlü mücadeleye hazır olmak.

Cumhurbaşkanımız “teröre karşı milli seferberlik” ilan ederek, aslında Türkiye’mizin karşı karşıya olduğu tehtidin büyüklüğünü ifade etti. Bizleri bu tehtide karşı “bir ve beraber olmaya” çağırdı. Biz bu çağrının yanında duruyoruz. Üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız. Çocuklarımızı yetim, eşimizi dul bırakmaya hazırız…

Madem iç ve dış terör örgütleri, üst akılları; ülkemize, halkımıza, Müslümanlara, İslam topraklarına karşı toptan saldırıya geçmişler; biz de toptan savunmaya, direnmeye ve taarruza geçmeliyiz. Herkes üzerine düşeni yaparsa bu savaşı kazanırız. En ufak bir ihmal ve fire bizi 1918 Osmanlısına geri götürür. Ülkemizi aralarında paylaşır, “mabetlerimize namahrem elleri” değer.

Sevgili Hocam,

Suriye’de 6 yıldır süren savaşın bitmesi için bir umut doğdu. Bir ışık gözüktü. 6 yıldır kardeşlerimizi öldürenler, onları yerlerinden, yurtlarından edenler; bu savaşın devamını istiyorlar. Güçlü, birlik ve beraberlik içindeki Türkiye onların bu planlarını bozuyor. Müslümanlar’ın, İslam dünyasının son umudu Türkiye’dir. Terör bize diz çöktürür, bizi birbirimize düşürürse; İslam dünyası birinci dünya savaşı sonrası nasıl bölünüp parçalandıysa, nasıl perişan edildiyse, nasıl sömürüldüyse şimdi de aynısı olacak.

Türkiye’nin güvenliği İslam dünyasının, tüm mazlum, mağdur, ezilenlerin, sahipsizlerin güvenliğidir. O güvenlik kalkanını yıkarlarsa, şimdi yaptıklarını mumla aratacak mezalim ve katliamlarla karşı karşıya kalacağız. Bunu engellemek insanlığın ve Müslümanlığın omuzlarına yüklenmiş bir imtihandır. Bu imtihanı vermek için aklımızı, yüreğimizi, vicdanımızı, bileğimizi; birlik ve beraberliğimizi, hoşgörümüzü, sevgimizi, canımızı savaş meydanına koymaktan başka bir yol kalmamıştır. Terör bize başka bir seçenek bırakmamıştır.

Muhterem Hocam,

Haddim ve görevim değil, bana düşmez ama; Allah rızası için, Peygamber (sav) için, ümmet için, ayaklar altına alınmış insanlık için, Güneydoğulu Kürt kardeşlerimiz için, Mıyanmar mazlumları için, Suriye çocukları için, Irak anneleri için, Afgan yetimleri için, Filistin öksüzleri için; esir Kudüs için,…

Cuma günü Ortaköy camiinde Cuma namazını kıldırınız. Hutbenizde, Müslümanlara ve dünyaya; “teröre karşı birlik olma”, “teröre karşı dik durma” ve “birbirimizi farklılıklarımızla sevme” çağrısı yapın. Namazdan sonra yürüyerek, Reina’nın önüne gelin. Mekanın girişine kırmızı karanfil ve gül bırakıyorlar. Siz bir Kur’an-ı Kerim bırakın. Ellerinizi açıp, katledilenlerin ruhuna birer Fatiha okuyun…

Medyaya dönüp (özellikle CNN International, BBC ve ZDF’nin kamerasına bakarak), “İslam barış dinidir. İslam, masum insanları öldürmeyi yasaklamıştır. Terörünüzü ve katillerinizi alıp ülkemizden defolun. İslam’a bulaştırmak istediğiniz masum kanlar şahittir ki, Müslümanlar terörden beridir. Müslümanlara yıkmak istediğiniz cinayetlerin failleri sizsiniz. Kanlı ellerinizi İslam’ın ve Müslümanların yakasından çekin… ” deyin!

İslam ve İnsanlık için bunu yapın. Ve bozun bu oyunu…

Çok mu şey istedim Hocam?