Olay, dün akşam saatlerinde İstanbul Esenyurt'ta Süleymaniye Mahallesi Ispartakule Caddesi’nde bulunan bir markette yaşandı. İddiaya göre, babasının marketinde çalışan 15 yaşındaki Arda Efe K. ile plastik top almak için markete gelen kadın müşteri arasında hakaret nedeniyle tartışma çıktı.
Kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüşen tartışmada, müşteri aldığı plastik topu ve meyveleri kasadaki çocuğa fırlatarak marketten ayrıldı.
Kadının markete gelen yakınları da hakaret iddiasıyla çocuğa saldırdı.
O ANLAR KAMERADA
İş yerinin güvenlik kamerasınca kayıt altına alınan görüntülerde, aldığı topu ve meyveleri kasadaki çocuğa fırlatan kadın müşteri marketten ayrıldıktan kısa bir süre sonra 2 yakınıyla birlikte geri geliyor.
Kadının kasadaki çocuğa saldırdığı yer alıyor.
Kasanın arkasına geçen bir saldırganın defalarca tokatladığı çocuğu darbettikten sonra reyondan aldığı ürünleri fırlattığı anlar da güvenlik kamerasında görülüyor.
Saldırganın yerde bulunan tüpü kaldırarak Arda Efe K.'ye vurma teşebbüsünde bulunduğu anlar da güvenlik kamerası tarafından kayıt altına alınıyor.
Öte yandan polis merkezine giderek şikayetçi olacağı belirtildi.