Burdur'dan 6 ay önce Isparta'ya gelen K.Ö., beraberindeki oğluyla birlikte Ayazmana'daki mesire alanına gitti. Burada bir çay bahçesinde oturan K.Ö., ağlayan oğlunu susturamayınca şiddet uyguladı.

Sur18

Hapse girmemek için 14 çocuk yaptı: Yine serbest bırakıldı Hapse girmemek için 14 çocuk yaptı: Yine serbest bırakıldı

"SUS YOKSA NEFESİNİ KESERİM"

Çocuğu tokatlayıp ittiren K.Ö., burnunu sıktığı oğluna, "Sus nefesini keserim, canımı sıkma benim. Kes sesini çarpacağım yoksa. Valla çarpacam sana" dedikten sonra tokatlayıp, başını yumrukladı.

Sur19

ÇOCUK DEVLET KORUMASINA ALINDI

Cep telefonuyla kaydedilen o anlara ilişkin videonun yakın zamanda sosyal medyada yayınlanması üzerine Burdur Cumhuriyet Savcılığı soruşturma başlattı. Çocuk annesinden alınarak, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü korumasına alındı.

Kaynak: DHA