Yenidünya düzeni adına Müslümanlar’ın akan kanları onlar için önemli de değil.

İlluminati’nin asıl anlamı ‘aydınlanma’ değil, “Ordo Ab Chao” yani ‘Kaostan Doğan Düzen’dir.

Hedefe ulaşmak için bir kaos ortamı yaratmak ve bu kaosu kendi lehine sonuçlandıracak şekilde düzene sokmak; İşte illuminati örgütünün bilinen temel prensibi ve amacı budur.

Günümüzde meydana gelen siyasi, ekonomi ve savaş gelişmelerinin değişkenliği bu örgütün varlığı ve kontrolü sebebiyle oluşturulduğuna inanılıyor. Bu tür inanışlara hala ‘komplo teorileri’ damgası vurulsa da, etrafımızda olup biten pek çok mecrada bu örgütün izleri dolaylı veya açık şekilde gözlenmektedir. Algı yönetimi konusunda ciddi programı ve becerileri olduğu da bilinen İlluminati, Popüler Hollywood filmleri, popüler çizgi filmler, ünlü sanatçıların klipleri, saygın haber kuruluşları, sosyal medya gibi alanlardaki varlığı tartışılmaktadır.

Sosyo-biyolojinin sözde babası biyolog E.O Wilson, dünyanın dinler yüzünden adım adım yok olduğunu söyledi. NewScientist dergisinin son sayısına konuşan Wilson, “Bizi aşağı çeken şey dini inançlar. İnsanlığın yararı için yapabileceğimiz en iyi şey, dini inançları tamamen yok etme noktasına kadar azaltmaktır ” dedi. Bu söylem dinleri yok etme projesine hizmet eder. Demekki Wilson’da üst aklın elamanıdır.

Mesele ne biliyor musunuz?

Bir grup elit kesimin, yani üst akıl dediklerimizin dünyayı şekillendirmek istedikleri aşikâr. Yenidünya düzeni adına Müslümanlar’ın akan kanları onlar için önemli de değil. Araştırmacı, Stratejist Ertan Özyiğit, yaptığımız tv programlarında Albert Pike adında 1800’lerde yaşamış ABD’li bir Mason’dan bahsederdi.

Pike, 1871’de ünlü General GiuseppeMazzini’ye mektup yazar.  İkisi de 33. Derece’de çok önemli masonlar. Pike mektubunda şöyle diyor: “Sayın Mazzini, dünyada 3 tane savaş öneriyoruz. 1. Savaşta sultanlıklar, padişahlıklar ve cumhuriyetler yıkılacak. 2. Savaşta, komünistler ve faşistler diye bir olgu oluşturacağız, onlar birbirleriyle savaşırken savaş sonunda İsrail’i kuracağız. 3. Savaşta da dinleri yok edeceğiz.”

Şimdi bu planın ne kadarı gerçekleştirildiğini siz düşünün ve uygulamadaki yeni plan içen öngörünüz olsun.

Günümüzde devasa bir operasyon yürütülüyor. Bu da DAEŞ denilen terör örgütü üzerinden kurgulanıyor.Kur’an-ı Kerim’de faizin haram olduğuna dair açık ayetler var. İslam Peygamberi de “Faizin her türlüsü ayağımın altındadır” diyerek, faiz konusundaki Müslümanlar’ın net duruşunu ortaya koyuyor.  Üst aklın kurduğu sömürü sistemi ise faiz sisteminin ta kendisidir. Demek ki, üst akıl için İslam’ın öngördüğü sistem kendi sistemlerinin düşmanıdır. Sömürge düzenlerini korumak adına Müslümanlar’ı birbirleriyle savaştırmaktadırlar.

Kurdurdukları terör örgütü DAEŞ ile Türkiye’yi he hedefleri arasına aldılar. Tabii ki B planları da vardı. Türkiye’de de İslam şemsiyesi altında inananları sömürerek sinsice büyüyen ve 15 Temmuz’da terör örgütü olarak kendini gösteren FETÖ virüsü üst aklın B planı idi.

Ancak, onların hesaba katacak kadar akla sahip olmadığı Allah’ın da elbette bir planı vardı. Hamdolsun…

—————————————————————-

2 Kasım günü neler oldu?

1914 yılında Rusya, Osmanlı İmparatorluğu’na savaş ilan etti.

1917 yılında Filistin’de Yahudilere yurt verilmesini öngören Balfour Deklarasyonu, yayınlandı.

1920 yılında İlk radyo naklen yayını ABD’nin Pittsburgh şehrinde gerçekleşti.

1922 yılında TBMM’nin gizli oturumunda Lozan Konferansı’na katılacak heyetin Hükümetçe belirlenmesi kararı alındı.

1953 yılında Pakistan Kurucu Meclisi aldığı bir kararla ülkenin adını Pakistan İslam Cumhuriyeti olarak değiştirdi.

1964 yılında Suudi Arabistan Kralı Suud tahtan indirildi, yerine kardeşi Prens Faysal geçti.

1982 yılında MEB, yatılı öğrencilerin yemekten sonra, “Tanrımıza hamd olsun, milletimiz var olsun” demesi kararını aldı.

1988 yılında Erzurum Atatürk Üniversitesi’nde derse alınmayan baş örtülü kız öğrenciler ölüm orucuna başladı.