Enis Berberoğlu’nun FETÖ kuryeliğinden ve casusluktan tutuklandığı 14 Haziran’dan bu yana Kılıçdaroğlu’nun MİT TIR’ları ihanetindeki rolünü tartışıyoruz, “İhanet şemasında kimler var, asıl kurye Kılıçdaroğlu mu?” diye… Meğer tartışmamıza gerek yokmuş, CHP lideri Kılıçdaroğlu tüm süreci defalarca özetlemiş… FETÖ’cü hainlerin 19 Ocak’ta kurduğu kumpastan 1-1.5 ay sonra yani 30 Mart yerel seçimlerinden önce Kılıçdaroğlu, katıldığı bir toplantıda “MİT’i silah kaçakçılığı” ile itham ediyor. Peki neye dayanarak? FETÖ medyasına, FETÖ’nün savcılarına, FETÖ’nün imamlarına… Hatta FETÖ’nün kurduğu kumpastaki hedefini de Kılıçdaroğlu, 24 Mart 2014’te yaptığı Denizli mitinginde açıklıyor: “CHP’nin iktidarında o, Sudan’a Ömer El Beşir’in yanına kaçacak. El Beşir, katliam yapmaktan uluslararası mahkemede yargılandı ve mahkûm oldu.” Yani, FETÖ’nün Erdoğan’ı MİT TIR’ları kumpası ile Lahey’de yargılatmak istediğini kendi ağzıyla itiraf ediyor CHP lideri de çanak tutuyor. 30 Mart öncesi AK Parti’ye darbe vurmak için yaptıkları kara propaganda tutmuyor, AK Parti yine sandıkları teker teker patlatıyor.

Yalanın da mantığı olur

10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimine giderken bu sefer ikinci safhaya geçiyor Kılıçdaroğlu ve diyor ki: “IŞİD’in kullandığı silahların büyük bir kısmı maalesef Türkiye’den giden silahlar.” Bu büyük bir yalan; lakin yalanın da bir mantığı olur. Suriye’ye giden 3 TIR’da kaç bin silah vardı ki IŞİD’in kullandığı silahların büyük bir kısmı olsun. Şu akla bak; 3 TIR silahla DAEŞ, Suriye ve Irak’ın büyük bölümünü işgal etmiş. FETÖ’nün aklıyla hareket edende mantık da kalmaz ya.. Bu da tutmuyor. Recep Tayyip Erdoğan yüzde 52 oyla Türkiye tarihinin halkoyuyla seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı oluyor.

Zaman’a altın gününe gitmiş!

Akabinde 7 Haziran genel seçimleri için yeni kumpas organizasyonu hazırlıyorlar. Kılıçdaroğlu, 17 Mayıs 2015’te FETÖ’nün yayın organı Zaman’ı ziyaret ediyor. Firari vatan haini Ekrem Dumanlı yanında, Berberoğlu karşısında. Velev ki çay, kahve içmeye ya da altın gününe gitmiş olsun. 2 gün sonraki durağı ise Hürriyet. Verdiği demeç ne; MİT TIR’ları ile ilgili? “Filmleri var, kamyonlardaki kasaların nasıl açıldığının, bombaların görüntüleri var. Ben de seyrettim.” Soru şu: Altın gününe gittiğin FETÖ’nün yayın organın da mı bu görüntüleri seyrettin? Ya da kim gösterdi sana bunları? 6 gün sonra Enis Berberoğlu, Can Dündar’ın evine giderek, Kılıçdaroğlu’nun izledim dediği görüntüleri elden teslim ediyor.

CHP’liler harekete geçin

Soruyorum; CHP’lilere sizce her şey tesadüf mü? Kılıçdaroğlu kendi kendini ele vermemiş mi? Aradaki bağlantıyı yargı ortaya çıkaracaktır, lakin herkes de bir kanaat oluşmuş durumda. Kimse “Tutuklanma” tuzağına düşmesin. Kılıçdaroğlu’nun genel müdürlüğünden istediği verimi almayan şeytani akıl, “Bizim Kemal tutuklansa da kaos çıkarsak” diye bekliyor. Kılıçdaroğlu’na en büyük cezayı millet verecek. İnşallah 2019’da azcık yürekli davranır da Cumhurbaşkanlığı’na aday olur. Millet ona öyle ceza verecek ki, değil koltuğunu, itibarını da koruyamayacak. Yine kaybedecek hem de onu sözcü olarak kullanan ortaklarıyla, tarihin kirli sayfalarında anılacak, kimse konuşmayacak bile… Ne zaman kötü bir siyasi olayla karşılaşsak ilk akla gelen isim Kılıçdaroğlu olacak. Bundan ala ceza verilemez…