Bugün bir test yapacağız sizinle: İhanet testi!..

Testi yapalım, ihanet sarmalının neresinde yer alıyoruz, görelim. İhanete ne kadar meylimiz var, anlayalım. Sonuçlar kesin ona göre, çıkan sonuca göre kıvırmak, cevap değiştirmek yok!..

Başlıyoruz!..

Suriye’de on binlerce masum çocuk, yaşlı, kadın ölürken sen hâlâ ülkemizdeki Suriyelilerden şikâyetçi misin?

Cevabın EVET ise sen insanlığa ihanet ediyorsun, insanlıktan istifa et hemen!..

Savaşta evini barkını, ailesini, yakınlarını hatta yurdunu kaybederek ülkemize, insanımıza, merhametimize sığınmış mazlumlara yardım etmektense onları gördüğün yerde azarlıyor, küçümsüyor, onlar hakkında ileri geri konuşuyor musun?

Cevabın EVET ise ceddine, tarihine ihanet edip atalarının ruhunu incitiyorsun, bu milletin bir ferdi değilsin; tez zamanda istifa et!..

Dünyanın dört bir yanında Müslümanlar inim inim inlerken sen hiç kılını kıpırdatmıyor, vur patlasın çal oynasın hayatına devam ediyor musun?

Cevabın EVET ise sen vicdan ve merhamete ihanet içindesin, kalp diye göğsünde taşıdığın şey kararmış pis bir taştır, çıkarıp at gitsin!..

Dünyanın birçok bölgesinde Müslümanlar zulüm görürken sen zulüm gören Müslümanlar’ı değil de zulmeden küffarı kendine yakın görüp direnmeye çalışan Müslümanlar’a Batılılar gibi “terörist” diyebiliyor musun?

Cevabın EVET ise sen İslam’a ve Müslümanlara ihanette sınır tanımıyorsun; biz Müslümanlardan değil, ülkemizdeki kanı bozuk Haçlı kalıntılarındansın; bu ülkede aldığın nefes haramdır, hemen ait olduğun yere defol git!..

Avrupa’ya giden bakanımız sınır dışı edildiğinde, başka bir bakanımıza ülkeye giriş izni verilmediğinde, ülkeye hizmet eden bir bürokratımız yabancı bir ülkede tutuklandığında ülkemiz adına üzüleceğine içten içe seviniyor musun?

Cevabın EVET ise sen iflah olmaz bir hainsin ve bu ülke insanına ihanet ediyorsun; seni sevindiren, senin gibi yavşakların ülkesine dönüşü olmayan tek yön bir bilet alıp arkana bakmadan cehennem ol!..

Ülkemiz üzerine oynanan oyunların bir parçası oluyor, kendini hükûmet ya da Recep Tayyip Erdoğan muhalifi olarak tanımlayıp “PKK, DHKP/C, FETÖ” gibi örgütlerle aynı amaca hizmet ediyor musun?

Cevabın EVET ise sen muhalif değil, katışıksız bir hainsin; taşıdığın TC kimliğini hemen iade et, çünkü sen kimliksiz ve kişiliksiz birisin!..

Batı’nın, İslam düşmanlarının, içerdeki teröristlerin, dışarıdaki kâfirlerin bu ülke için HAYIR getirecek bir işin, söylemin ve eylemin içinde olmayacağını akledemiyor, onlarla aynı söylem ve eylem içinde bulunuyor, bundan da rahatsız olmuyor hatta savunuyor musun?

Cevabın EVET ise sen gönüllü veya ahmakça bu ülkeye, bu millete, bu ümmete ihanet ediyorsun; kuyumuzu kazıyorsun, seni o kuyuya gömmek de bu milletin boynunun borcudur!..

Tüm sorulara cevabın HAYIR ise sen bu ülke için bir Fatih Sultan Mehmet, Ümmet-i Muhammed için bir Yavuz Sultan Selim, Batı ve batıl için bir Kanuni Sultan Süleyman adayısın!.. EVET sen Asım’ın neslisin ve hayra motor, şerre fren olmak senin asli vazifendir!..

Bu ülkede senin gibiler olduğu sürece devletimiz ve milletimiz, mazlumların umudu, zalimlerin korkulu rüyası olacak!..

Ver mehteri, vur davula!.. Sen davula güm güm vurdukça ehl-i küfrün yüreği güp güp atacak!..