15 Temmuz işgal girişiminin 2. ayağı ile karşı karşıyayız.  Üst akıl dediğimiz olgunun, 5 bin yıllık şeytani hedefleri var. Yeni Roma İmparatorluğu, Babil Krallığı, Kudüs eksenli Deccali bir dünya gibi. Üst akıl sadece ezoterik inanışlardan, kehanetlerden beslenen bir yapı değil yeri geldiğinde devlet olarak hareket eden, yeri geldiğinde parayla yılan gibi kıvrılan, yeri geldiğinde şahsı temsil eden bir olgu, bir piramit. İlk siyasal iletişimci NiccoloMachiavelli’nin dediği gibi “Amaca giden her yol mûbahtır.” Bunların dini, insanlığı, merhameti yok. Kadında, bebek de katlederler, işkence de yaparlar, sömürü en temel taktikleridir. Bu eksende Türkiye’ye yönelik saldırıları değerlendirirsek, doğru odağı bulabiliriz.  15 Temmuz’da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı ve Türkiye’nin varlığını ortadan kaldırmak istediler. Türkiye’nin Güneydoğu’sunu PKK’ya Doğu’sunu Ermenistan’a bırakmak, Kıbrıs’ı yutturmak istediler. 15 Temmuz’da kurtuluş savaşını kazandık, lakin bu alçakların hedefleri bitti mi? Terörle bizi yıkamayacaklarını anladılar, biliyorlar ki hiçbir Türk/Müslüman kanının son damlası akana kadar vatanını teslim etmez.  Stratejileri değişti.  Geziden bu yana ekonomimize yönelik olarak sürdürdükleri harekâtı hızlandırdılar. Döviz kurları tarihi rekorlara imza attı. Amaç belli;dükkânlar, fabrikalar kapansın, işsizlik artsın, piyasada para kalmasın, sonuç olarak kaosu geri getirelim. Ekonomik darbe planının algı kısmını FETÖ’cü alçaklarla birlikte, bu aşağılık çeteye biat etmiş Can Dündar gibi altın tasmayla dolaştırılan hainler yürütüyor. Devletin Kurtuluş Savaşı’na destek olmak yerine; yıkılması, yerle bir edilmesi, binlerce canın yitirilmesi için mücadele veriyor. Tabii bu denklemde CHP’nin yeri en üst kısımda. CHP Türkiye’deki “Manda temsilciliği” kavramının karşılığı, esaretin popüler taraftarı.

3 ayaklı darbe planı

Ekonomik darbe için gece gündüz çırpınan Avrupa Birliği’nin sözcülüğünü kim üstlendi? Tabii ki CHP. FETÖ ve PKK’nın merkez üssü AP’nin yanında durup, “Erdoğan Türkiye’yi temsil etmiyor” diyecek kadar alçaldılar. Haçlı Avrupa’nın ekonomik darbeden vazgeçmesi için taleplerini de adeta bir elçi olarak “CHP” aktardı. CHP Tekirdağ Milletvekili FaikÖztrak, hamileri olan AB’nin isteklerini şöyle sıraladı: “Başkanlık tartışmalarından vazgeçilsin. OHAL kaldırılsın. Şanghay’ı unut, AB’ye sarıl.” Şu malum yeni Tansu Çiller lakaplı Selin Sayek Böke de başkanlıktan ve OHAL’den vazgeçilmesi durumunda doların, euronun düşeceğini savundu. Bakın şu rezilliğe… AB’ye “Size ne oluyor?”diyecekleri yerde 79 milyon vatandaşın onurunu, şehitlerin kanını çiğneyerek manda/ himaye sözleşmesi teklif ediyorlar. CHP bu ülkenin en zararlı virüsüdür. FETÖ ve PKK savunucusu, milletten nefret eden, diktaya inanan bir güruh. Hem tarih, hem millet, en önemlisi de savcılar CHP’nin suç dosyasını raflardan indirecektir.

Hep birlikte direnelim

Biz millet olarak ne yapacağız? Mesele tam da burası. Devlete sızmış tüm teröristler temizlenene kadar OHAL’den yana duracağız. Ülkemizin bekasını korumak, Balkanlardan, Kuzey Asya, Afrika’nın unutulmuş bölgelerine kadar mührünü vuracak Büyük Türkiye için başkanlığı destekleyeceğiz. Avrupa Birliği, bizim isteklerimizi yerine getirene kadar, terör unsurlarından arınana kadar karşı çıkacağız. Gerekirse Şanghay’a da üye olacağız. Tünelin sonunda ise İslam Birliği’ne varacağız. Bu hepimizin görevi. Türkiye’ye siyasi, silahlı ve ekonomik darbe girişiminde bulunan şer odaklarına karşı direnmek Müslümanlığımızın gereğidir…