CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Her 4 oydan 1’i HDP’ye” diyerek Meclis’e soktuğu, Afrin ve Kandil operasyonlarına karşı çıkarak kollamaya çalıştığı PKK terör örgütünün, Batman’daki bombalı saldırısında şehit düşen Uzman Çavuş Neşet Gök’ün (25) Eskişehir’deki baba ocağını ziyaret etti.

Kılıçdaroğlu’nunvurdum duymaz tavrı şehit yakınlarını çileden çıkardı.

“İTTİFAK YAPTIKLARIN ÖLDÜRDÜ”

Kılıçdaroğlu apartmandan çıkacağı sırada sokaktaki taziye çadırında bulunan şehidin kuzeni A.Ş, “Kılıçdaroğlu hangi yüzle geldin buraya, senin ittifak yaptığın adamlar bizi bu duruma getirdi.” diyerek tepki gösterdi. Polisler, şehit yakınını uzaklaştırdı. Acılı şehit yakını Kılıçdaroğlu’nun korumaları ve CHP’liler tarafından susturulmaya çalışıldı.

HAKİMLERİ TEHDİT ETTİ

Kılıçdaroğlu daha sonra Eskişehir Aydınlanma Buluşması’nın açılış töreninde konuştu. Kılıçdaroğlu, yalanlarına karşı hukuku işleten hakimleri tehdit etti. Kendi aleyhine karar veren hakimlere “Militan” diyerek kin kusan Kılıçdaroğlu, “Militan hakimler aleyhimde karar veriyor. Ama sözüm söz o hakimlerden hesap soracağım. Militan hakim tayin edeceksin, o hakim oturacak bizim avukatı bile dinlemeden para cezası kesecek.İstediğin kadar para cezası kes. Bir adım yolumdan dönersem namerdim.” Öte yandan Kılıçdaroğlu, CHP’lilerin bile yalanladığı FETÖ’nün Man Adası belgeleri için “Orijinaldir” diyerek skandala imza attı.

Editör: TE Bilisim