Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon’un Beşikdüzü ilçesinde halka hitap etti.

Buradaki konuşmasında CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun Alman dergisinde Türkiye aleyhinde konuşmasını sert bir şekilde eleştirerek, “Şimdi sözde adalet yürüyüşü yapıyor. Çıkmış bir Alman dergisine beyanatta bulunuyor. Yazıklar olsun. Türkiye’de adalet yokmuş, özgürlük yokmuş. Ankara’dan çıktın İstanbul’a kadar yürüdün, senin güvenliğini kim aldı? Sen o yolda yürürken, o kadar vatandaşa zulmettin. Senin güvenliğini kim aldı? Bu hükümet aldı. Bu hükümet sana o imkanları verdi.” ifadelerini kullandı.

Kimden yanasın Kılıçdaroğlu?

Adalet yürek ister

Adalet duygusal değildir,hissi değildir diyen Erdoğan, “Adalet yürek ister ve adalet sorumluluk ister. İşte biz bununla bu yoldayız.” diyen Erdoğan, “Öyle kalkıp FETÖ’cüyü korumak için, PKK’yı korumak için, DAEŞ’i korumak için eğer sözde adalet yürüyüşü yapıyorsan yazıklar olsun sana. Zaten yanında gezenler de belliydi.” şeklinde konuştu.

CHP’nin İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde grevler olduğunu dile getirerek, “işçiler adalet arıyor. Sen önce orayı hallet de ondan sonra konuşalım” dedi.

Almanlar hatasını anlayacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan Almanlar’ın son dönemde istikameti kaybettiğini dile getirerek, “Almanlar sallayıp duruyor ama onlar da hatasını anlayacak. Ekim ayındaki seçimlerden dolayı da biri bir tarafa, biri diğer tarafa vuruyor. Nereye vurursanız vurun, biz dosdoğru gidiyoruz.” şeklinde konuştu.

 

Editör: TE Bilisim