İP lideri Meral Akşener’in 24 Haziran seçimlerinde kaybettiği rüzgarını yeniden estirmek için tertiplediği ve görevden alınan MHP Üsküdar İlçe Teşkilatı’nın da buna alet olduğu şovuna skandal isimlerden destek geldi.  Devlete katil diyen, PKK’lı teröristleri savunan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Akşener ile ilgili şu paylaşımı yaptı:

“Siyaset mafyası işbaşında.. İdeolojik olarak M. Akşener’in yakınından bile geçmemem bu vandalizmi görmemem için sebep olamaz.  Fikirleri yerden yere vurabilirsiniz ama kişileri asla. Öğreneceksiniz!”

CASUS KIYAĞI

Ardından FETÖ’nün Türkiye’ye kurduğu küresel kumpas olan MİT Tır’ları ihanetinin medya ayağının elebaşı firari casus Can Dündar sahne aldı.  Akşener’in evine yürüyenleri Bahçeli’nin yönlendirdiği yalanına sarılan casus John, “Gündüz DevletBahçeli,  MeralAkşener’i vandallıkla suçlamış, “Sonuçlarına katlanırsın” diye tehdit etmişti.Gece, Bahçeli’nin vandalları Akşener’in kapısına dayandı” diye konuştu.

PKK FIRSATÇILIĞI

CHP eski milletvekili, PKK sevici Hüseyin Aygün’de Akşener’e destek çıkan skandal isimlerden birisi. Bahçeli’ye hakaret etmek için fırsat kollayan Aygün, “Devlet Bahçeli işi iyice ayağa düşürmüş. Legal baskılar, yargı üzerinden ayak oyunları da yetmiyor demek. Öte yandan Türkiye’de hiç kimsenin can güvenliği yok zaten” ifadesiyle kara propaganda yürüttü.

GEZİYİ ÖVMÜŞTÜ

Öte yandan topu topu 50 kişi  protesto etti diye ortalığı ayağa kaldıran Meral Akşener’in hükümete kast edilen Gezi darbe girişimini savunduğu, hatta oğlunun da ihanet eylemine katıldığı yönündeki sözleri hafızalarda canlandı.

Kodamanları İP’te ara AkşenerTürkiye

Bahçeli’den Akşener’e uyarı: Sonuçlarına katlanmak zorunda kalırsınTürkiye

Editör: TE Bilisim