Partisinin Samsun mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin sendelemesini bekleyenlerin heveslerinin bir kez daha kursaklarında bırakılacağını, bu nedenle tüm vatandaşların sandığa gitmeyi ihmal etmemesini istedi. Yarın ya da öbür gün katılacağı televizyon programlarında yeni yönetim sistemini açıklayacağını duyuran Erdoğan, sahnede şov yapmanın değil icraat yapmanın, hizmet üretmenin, Türkiye’ye eserler kazandırmanın peşinde koştuklarını anlattı.

MÜNBİÇ’TE DEVRİYE BAŞLADI

“Bölücü terör örgütüne tek kelime laf etmeyenler hazımsızlık duysa da Kandil’deki terör bataklığını kurutmak için operasyonlarımız sürüyor” diyen Erdoğan, şu anda Münbiç’te devriye gezme olayının başladığını da açıkladı. Kandil’e operasyonların sürdüğünü belirten Erdoğan, “İlk operasyonda 20 uçak kaldırdık ve 10 önemli noktayı vurduk. İkinci operasyonda da bunların lider kadrolarını vurduk. Nerede? Irak’ta vurduk, Kandil’de vurduk” dedi.

YALANDAN BAŞKA SERMAYEN YOK

Muhalefete de seslenen Erdoğan, “5 gün kaldı, beş gün sonra benim milletim sizin defterinizi dürecek” diyerek, şunları kaydetti: “Senin yalandan başka sermayen yok ki. Belki utanır, kendine çekidüzen verir diye Bay Muharrem’in yalanlarını, tutarsızlıklarını ifşa etmeye devam edeceğiz. Amerika’dan telefon gelmeden, Edirne’deki zatın icazetini almadan meydanlarda tek bir kelime dahi konuşamıyor. Genel Başkanı Kılıçdaroğlu gibi önüne ne konursa, kulağına ne söylenirse önünü arkasını araştırmadan inanıyor. Böyle olunca de sürekli işletilmekten, telefon dolandırıcılarının maskarası haline gelmekten bir türlü kurtulamıyor.” Üç beş oy uğruna, bölücü terör örgütünün siyasi uzantılarına yarenlik yapmadıklarını belirten Erdoğan, “Senin ne işin var Edirne’de? Bu adam benim Kürt kardeşlerimi sokağa döken, 53 kardeşimizin ölümüne neden olan kişi değil mi? Bu 15 yaşındaki Yasin Börü’nün ölümüne sebep olan kişi değil mi? “İcazeti Edirne’deki provokatörün kapısında nöbet tutmakta değil milletimize hizmetkar olmakta aradık” diye konuştu.

OSMANLI TOKADI SANDIKTA VURULACAK

“24 Haziran’da Cumhur İttifakı’na verilen her oy, darbe ve kriz üreticisi eski Türkiye sisteminin tabutuna çakılmış son çivi olacaktır” şeklinde konuşan Erdoğan, “Bugüne kadar oyunu daima sandıkta bozduk. Bölücü örgütünden FETÖ’cülere, faiz lobisinden darbe şakşakçılarına kadar tüm millet düşmanlarına cevabı önce sandıkta verdik” dedi. Erdoğan, “Bizi döviz kuru ve kredi notu üzerinden terbiye etmeye heveslenenlere de Osmanlı tokadını sandıkta vuracağız” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim