ABD’deki hukuk kumpasına destek olmak için Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yakınları hakkında Man Adası’na para kaçırıldığı, aynı zamanda MİT’in Zarrab ile ilgili hükümete rapor sunduğu iddialarını ortaya atan CHP, alçak iftiralar deşifre olunca dümenci İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya kırdı. CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, “Bakan Süleyman Soylu’nun 4 Şubat tarihinde Fetullah Gülen’e gittiği kesinleşmiştir çünkü kendisine fiili gensoruda ‘gitmedim dersen tarih vereceğim’ dedim. Gitmedim diyemedi. Hafta boyunca ‘tarih açıklayacağım’ ifadelerime cevap vermedi” ifadeleriyle Soyla hakkında inanılmaz bir iddia ortaya koydu. Ancak, Özel’in akıbeti de kağıt şov yapan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’ndan farklı olmadı.

Umre’ye gitmiş

Soylu’nun 4 Şubat 2012’de Pensilvanya’ya değil, Umre’ye gittiği hem fotoğraflar hem de pasaport mührü ile belgelendi. Özel’in yalanının amacının, PKK, FETÖ, DHKP/C terör örgütlerine darbe vuran Soylu’yu yıpratarak, terörle mücadeleyi akamate uğratmak olduğu tescillendi. Özel’in, çamur siyasetinin ortaya çıkmasının ardından, istifa mı edeceği, yoksa Kılıçdaroğlu gibi çark etmeyi mi devam edeceği merak konusu oldu.

Yalan makinesini bozarlar

CHP’nin iftira siyaseti AK Parti İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu’yu da çileden çıkardı. CHP’nin Soylu konusunda da rezil olduğuna dikkat çeken Kuzu, sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı: “CHP’nin iddia ettiği tarihte, Süleyman Soylu’nunPensilvanya’da değil Umre’de olduğu pasaport ve bilet bilgileri ile ortaya çıktı. Bu CHP, yalan makinesini bile bozar. Allah ıslah etsin”

Editör: TE Bilisim