MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında Bilecik’in Söğüt ilçesinde vatandaşlara hitap etti. Zillet İttifakı’nı oluşturan CHP, İP, HDP ve Saadet Partisi’nin ‘Beka sorunu olmadığı’ yönündeki açıklamalarına tepki gösteren Bahçeli, büyük devletlerin ve milletlerin her zaman beka sorununun olduğunu ifade etti. Türkiye’nin son dönemde beka sorununun ağırlaştığına dikkat çeken Bahçeli, beka olmadan siyaset yapmanın manasının söz konusu olamacağını belirtti.

MİLLİ BEKAMIZI, MİLLİ BİRLİĞİMİZİ HEDEF ALIYORLAR

Bahçeli, Türkiye’nin karanlığa itilmek istendiğini, köşeye sıkıştırılmaya çalışıldığını belirterek, millil bekanın ve milli birliğin hedef alındığını ifade etti. Bahçeli, geçimişteki iş birlikçiler ile ihanet odaklarının bugünkü şer odaklarıyla aynı olduğunu söyledi.

Cumhur İttifakı’nın talihine ve tarihine zincir vurdurmayacağını belirten Bahçeli, bu ittifakın Türkiye’nin aydınlık geleceği olduğunu ifade etti. 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nin ‘beka’ seçimi olduğuna dikkati çeken Bahçeli, Zillet İttifakı’nın Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nden rahatsız olduğunu belirtti. Husumet ve fitnenin bulunduğu her yerde Zillet İttifakı’nın olduğunu kaydeden Bahçeli, CHP’nin terör örgütleriyle işbirliği yaptığını, FETÖ’nün de bunları desteklediğini ifade etti.

Katıldığı bir televizyon programında, ‘YPG Türkiye’ye mi saldıracak?’ sözleriyle büyük bir skandala imza atan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na tepki gösteren Bahçeli, Kılıçdaroğlu’nun korku içinde yalan üstüne yalan konuştuğunu, şuurunu kaybettiğini söyledi. CHP liderinin bri gün söylediğini öbür gün inkar ettiğini blierten Bahçeli, Kılıçdaroğlu’nun terör örgütünü masum ve mağdur gösterecek kadar zıvanadan çıktığını ifade etti. CHP’li seçmenlere seslenen Bahçeli, ‘Vazgeçin bu Kılıçdaroğlu’ndan’ dedi.

Editör: TE Bilisim