MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İzmir’de Cumhur İttifakı ortak mitinginde vatandaşlara hitap etti.

Cumhur ittifakı devleşen bayraktır

Cumhur İttifakı’nın masa başı kurulan bir ittifak olmadığını ifade eden Bahçeli, “Cumhur İttifakı İzmir’in sinesinden çıkıp düşmanlara ilk kurşunu sıkan Hasan Tahsin’in ruhudur. Cumhur İttifakı Kudüs’te Mescid-i Aksa’da Iğdırlı Hasan Onbaşı’nın büyük ferasetidir. Cumhur İttifakı 104 yıl önce düşman gemilerini Çanakkale’nin derin sularına 215 okkalık mermiyle gömen Seyit Onbaşı’nın iradesidir. Cumhur İttifakı çarpan yürek, devleşen bayraktır.” İfadelerini kullandı.

Bahçeli sözlerini şöyle sürdürdü:

Kimse İzmir’i çantada keklik görmesin

Gündoğdu Meydanı’ndaki muazzam heyecan sayesinde İzmir’in dağlarında çiçekler açacak, bozulmuş düşmanlar sel gibi kaçacak. İzmir’i hiç kimse çantada keklik görmesin, kimse arka bahçesi zannetmesin. Şımaranlara, yolunu şaşıranlara, 12 Eylül mirasçılarına İzmir sırtını dönmeli.

Çanakkale’de yendiklerimiz, yeniden karşımızdalar

Yeni Zelanda’da 50 Müslüman’ın şehit olduğu terör saldırısını düzenleyen alçağa sert sözlerle yüklenen Bahçeli, “Bir vandal bir barbar din kardeşlerimizi Cuma namazı kıldıkları sırada kurşun yağmuruna tutmuştur. Bir kez daha hayatlarını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyorum. Bu şerefsiz teröristin katliam silahının üzerinde ‘Türk yiyici’ ifadesi gözlerden kaçmamıştır. Ey Haçlılar gelin de kanınızda boğalım. Ey beka sorunu göremeyen çapulcular nasılsınız, iyi misiniz? Türk ve İslam düşmanının emellerini fark edemediniz mi? Şimdi anlaşıldı mı beka niye önemli? 31 Mart seçimlerinin niçin beka seçimi olduğu şimdi oturdu mu? Biliniz ki zillet İzmir’i her gün zehirliyor. Çanakkale’de yendiklerimiz, İzmir’e kadar kovaladıklarımız yeniden karşımızdalar. Tek çözüm Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemidir.”

Kutlu ceddimiz gibi Cumhur İttifakı olarak benzer tehditlerle mücadele ediyoruz

Çanakkale’de tarih yazarak düşmanlara geçit vermeyerek ihanete fırsat tanımayan kutlu ceddimiz gibi Cumhur İttifakı olarak benzer tehditlerle mücadele ediyoruz. Kökü dışarıda, ucu içeridedir. Bugünkü tehdit ve tehlikeleri iyi analiz edebilmenin yolu tarihten ders çıkarmak, tedbir almaktır. Türk tarihi tekerrür eden bir vakalar zinciridir. Bugün karşımıza tekrar çıkanlar, dün Çanakkale’den püskürtülenler, İzmir’de denize dökülenlerdir. Buna izin vermeyiz.

Zillete düşenler, PKK’ya, FETÖ’ye tutunanlar bilsinler ki son kale Türkiye Cumhuriyeti’dir.”

Editör: TE Bilisim