Aydın’ın Köşk ilçesinde Recep Tayyip Erdoğan Meydanı, İlçe Kaymakamlığı ve Köşk Belediye Başkanlığı hizmet binalarının açılışında katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, burada yaptığı konuşmada Kılıçdaroğlu’nu hedef aldı. Kılıçdaroğlu’nun iddialarının tamamının yalan çıktığına dikkat çeken Bakan Soylu, ancak buna rağmen hala geri adım gelmediğinin tespitini yaparken, şunları kaydetti:

İçinizdekini temizleyin

“Çıkıp, bu ülkenin Cumhurbaşkanı’na ‘Bankada parası var’ dedi. Şerefliysen ya ispat et, ya da istifa et. Belgelerin hepsi fos çıktı. Geçen Salı ‘Kıyameti koparacak açıklama yapacağım’ dedi, fos çıktı. Ey CHP’li kardeşlerim, içinizdekileri temizleyin ki, siyaset güçlensin. Ya siyasetin canına yanayım. Bir kere adam olun, bir kere ‘ben hata yaptım özür dilerim’ de. Çamur atmadıkları kimse kalmadı.”

Yeni süreç başlayacak

Daha sonra Aydın Polis Meslek Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirilen mezuniyet törenine iştirak eden Bakan Soylu, ABD’nin FETÖ ile birlikte kurduğu Zarrab kumpasına değindi. FETÖ’nün firari teröristi Hüseyin Korkmaz’ın tanık yapılmasına değinen Soylu, kumpasın büyüklüğüne dikkat çekerek “Buradan kaçan ve bu ülkenin bayrağına ihanet eden orada bir hain olarak ifade verdirilen eski bir polis mensubuna 50 bin dolar verilmiş ise FBI bunu yapmış ise bilmenizi istiyorum ki Türkiye için yeni bir süreç başlayacaktır” dedi.

Editör: TE Bilisim