Başbakan Binali Yıldırım, İstanbul Çekmeköy’de vatandaşlara hitap etti. Otobüs üzerinden vatandaşlara hitap eden Başbakan Yıldırım, Çekmeköy’E yapılan yatırımlar ve 24 Haziran seçimlerine ilişkin konuştu.

Çekmeköy’ün 80’li yıllardan bu yana yol, alt yapı ve kanalizasyon başta olmak üzere birçok konuda eksikliğinin giderildiğini aktaran Başbakan Yıldırım, “Bu gün Çekmeköy Anadolu yakasının en güzel ilçesi, AK belediyeciliğin farkı bu.” dedi.

ÇEKMEKÖY’E MÜJDE

Ağustos ayında Üsküdar Çekmeköy metrosunun açılacağının müjdesini veren Yıldırım, “Aslında hazırda tabi Çekmeköy kısmını devreye almak için Ümraniye metrosunu 3 gün durdurmak gerekiyor. Biraz geç olsun, güç olmasın, Ümraniyeliler de mağdur olmasın diye Ağustos’a kaldı. Buradan binecek 27 dakika Üsküdar’a ineceksiniz. İsterseniz, oradan Marmaray’a geçeceksiniz” ifadelerini kullanıyor.

“AK PARTİ YAPAR BUNLAR YIKIYOR”

Muhalefetin Cumhurbaşkanı adaylarının yıkım vaatlerini değerlendiren Başbakan Yıldırım, şunları kaydetti:

“Cumhurbaşkanı Adayları AK Parti yapıyor bunlar yıkıyor. Yerli otomobil yaptırmayacağız, Kanal İstanbul’u yaptırmayacağız. Külliyeyi yıkacağız, kardeşim siz yıkım ekibi misiniz? Yapmak varken, yıkmak ne oluyor. Sizler AK Parti’nin yaptığının üzerine şunları da yapacağız deyinde belki millet inanır. Konuştukları zaman mangalda kül bırakmıyorlar. İçi boş bir şey yok, onun için onlar konuşur AK Parti yapar diyoruz”

“MUHALEFETİN HİZMET ETME DERDİ YOK”

Muhalefet adaylarının vatana ve millete hizmet etme dertlerinin olmadığını söyleyen Başbakan Yıldırım, “Bunlar kafayı takmış. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gitsin de ne olursa olsun, ne tesadüf, FETÖ aynısın söylüyor. PKK da aynısını söylüyor. Dost bildiğimiz ülkeler de aynısını söylüyor.” dedi.

ERDOĞAN’I İLK TURDA CUMHURBAŞKANI YAPACAĞIZ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ilk turda Cumhurbaşkanı seçileceğini dile getiren Başbakan Yıldırım, “Cumhur ittifakı demek, tek millet demek, tek bayrak, tek vatan, tek devlet demektir. Bölücülere FETÖ’cülere göz açtırmamak demektir. Siz bu adayların hiç FETÖ’yle ilgili PKK ile ilgili bir şey söylediğini duydunuz mu? Çıkamaz, el altından işbirliği yapıyorlar. Birliğimiz beraberliğimiz, kardeşliğimize zarar vermeye çalışanlara inat, bir olacağız, beraber olacağız, iri olacağız, diri olacağız birlikte Türkiye olacağız” ifadelerini kullandı.

Başbakan Yıldırım: Hiçbir ekonomik saldırı yürüyüşümüzü durduramazTürkiye

Başbakan Yıldırım: PKK’nın başını Kandil’de de ezeceğizTürkiye

Editör: TE Bilisim